Play logo
Rođene su s tamnom bojom kose

Što im bolje stoji? Evo kako su slavne ljepotice izgledale prije nego što su postale plavuše

Ima nešto posebno u plavoj boji kosi, a mnogi tvrde da se plavuše bolje zabavljaju pa i ne čudi da brojne slavne ljepotice boje svoju kosu u plavo

1600x1200-2dd1533c-38e2-11eb-8306-0242ac15000f.jpg
Foto: Profimedia
Play logo

Neke su zvijezde godinama vjerne svom stilu, druge pak vole često mijenjati imidž. Plava boja kose među slavnim damama vrlo je popularna, a neke poznate plavuše već su toliko dugo vjerne svom imidžu da bismo mogle zaboraviti kako su izgledale prije nego što su obojale svoju kosu u plavo.

Play logo

Jesi li znala da je Norma Jean Mortenson, poznatija i kao Marilyn Monroe, zapravo rođena sa smeđom kosom? Unatoč tome, svijet je pamti kao jednu od najpoznatijih plavuša svih vremena.

Izvor: undefined

Izvor: Giphy

Ima nešto posebno u plavoj boji kosi, a mnogi tvrde da se plavuše bolje zabavljaju pa i ne čudi da brojne slavne ljepotice obožavaju tu boju. Kako god bilo, plava boja kose jedna je od onih koje vjerojatno nikad neće prestati biti trendi. U nastavku pogledaj 10 slavnih ljepotica koje su rođene s tamnom bojom kosom, a danas su slavne plavuše. Koja im boja kose više pristaje, odluči sama, a svoje mišljenje možeš podijeliti s nama i u anketi u nastavku.

Play logo

Foto: Profimedia.hr

Sarah Michelle Geller

Slavna glumica Sarah Michelle Geller već je godinama vjerna svojoj dugoj ravnoj plavoj kosi, no kada se tek pojavila u svijetu glume zapravo je bila brineta. I u popularnom tinejdžerskom filmu 'Okrutne namjere' iz 1999. godine nosila je tamnosmeđu boje kose. Ako se nas pita, obje joj boje savršeno stoje.

Izvor: Profimedia.hr

Scarlett Johansson

Lijepa i talentirana glumica Scarlett Johansson danas je jedna od najpoznatijih slavnih plavuša, no rođena je kao brineta. Jedan od njezinih prvih filmova bila je dječja komedija 'Sjever' iz 1994. godine u kojoj nosi svoju prirodnu, svijetlo smeđu boju kose.

Play logo
Izvor: Profimedia.hr

Gisele Bündchen

Kad se tek pojavila u svijetu manekenstva, slavna brazilska manekenka nosila je svoju prirodnu, smeđu boje kose, a tek je kasnije počela bojati je u plavo.

Izvor: Profimedia.hr

Britney Spears

Nekad slavna pop pjevačica rođena je sa smeđom bojom kose, a danas nosi dugu plavu kosu koja joj odlično stoji.

Izvor: Profimedia.hr

Rosie Huntington-Whiteley

Uspješna britanska manekenka već je godinama vjerna svom jednostavnom imidžu i ravnoj plavoj kosi koja joj zaista sjajno stoji, no u počecima svoje manekenske karijere furala je smeđu boju kose.

Play logo
Izvor: Profimedia.hr

Charlize Theron

Lijepa glumica Charlize Theron često mijenja svoju frizuru, no činjenica je da joj plava kosa ipak najbolje stoji. U mladosti je bila brineta, a smeđu boju kose nosila je i u horor filmu 'Đavolji odvjetnik'.

Izvor: Profimedia.hr

Sarah Jessica Parker

Kovrčava plava kosa zaštitni je znak glumice i zvijezde franšize 'Seks i grad', Sarah Jessice Parker. Njezina prirodna boja kose je zapravo smeđa.

Izvor: Profimedia.hr

Reese Witherspoon

Talentirana glumica i oskarovka Reese Witherspoon utjelovila je vrckavu plavušu u filmu 'Plavuša s Harvarda', a iako se kasnije posvetila malo ozbiljnijim ulogama, do danas je ostala vjerna svojoj plavoj kosi. Njezina prirodna boja kose je svijetlo smeđa.

Play logo
Izvor: Profimedia.hr

Miley Cyrus

Mlada pop ikona Miley Cyrus rođena je sa smeđom kosom, a iako je vrlo sklona eksperimentirati sa svojom frizurom te često mijenja imidž, uglavnom se uvijek vraća plavoj boji kose koja joj fenomenalno stoji.

Izvor: Profimedia.hr

Madonna

Kraljica popa tijekom svoje bogate glazbene karijere nebrojeno je puta mijenjala svoj imidž pa tako i boju kose. Ipak, uvijek se vraćala plavim pramenovima koji joj zaista super stoje, no njezina prirodna boja kose je smeđa. Na počecima svoje karijere nosila je kovrčavu smeđu kosu.

Izvor: Profimedia.hr
Ispuni anketu!
Play logo