Nekad i sad

Bile su omiljene zvijezde teen serija i filmova, a ovako izgledaju danas

Prisjetile smo se nekoliko omiljenih zvijezda kultnih teen serija i filmova te istražile gdje su i kako izgledaju danas

glumice iz teen serija i filmova danas.jpg
Foto: Profimedia

Nedavno sam se sjetila kako sto godina nisam gledala 'Clueless', kod nas poznatiji kao 'Djevojke s Beverly Hillsa'. Osim što sam ostala 'paf' kad sam shvatila da je od ovog teen klasika prošlo više od 26 godina, zapitala sam se što se dogodilo s Aliciom Silverstone i Stacey Dash koje su bile glavne zvijezde filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Crveni tepih nekad i sad: Ove slavne dame danas je teško prepoznati

Jeste li ikad imale taj trenutak? Da gledate ili se sjetite kultnih tv serija i filmova i shvatite da nemate pojma što se dogodilo s onom glumicom ili glumcem koji su 80-ih, 90-ih ili početkom 2000-ih glumili u apsolutno svemu?

Naravno, neka od poznatih lica iz tadašnjih serija i filmova održala su se sve do danas, pa iako možda više nisu na vrhuncu svoje slave, gotovo svi znamo kako danas izgledaju Katie Holmes, Hilary Duff, Lindsay Lohan ili ostale cure iz Opasnih djevojaka.

S druge strane, mnogo je i onih koji su nakon velikih hitova odabrali mirniji i jednostavniji život te ostavili svijetla reflektora iza sebe. Zbog toga smo se prisjetile nekoliko omiljenih glumica iz kultnih teen serija i filmova koje su praktički nestale te istražile gdje su i kako izgledaju danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.