Beyonce i Jay Z uživaju u Hrvatskoj na megajahti čiji najam stoji 1,3 milijuna eura na tjedan

Jedan od najmoćnijih glazbenih parova na svijetu, ponovno je stigao u Lijepu našu. Naime, čini se kako je Beyonce izlazak novog albuma odlučila proslaviti baš u Hrvatskoj. Naime, fotoreporteri su uspjeli uhvatiti slavni par koji s djecom odmara na megajahti na četriri kata. Megajahta može primiti 12 putnika, a ima posadu od čak 35 ljudi, a tjedan dana ovog luksuza stoji 1,3 milijuna eura na tjedan. Na raspolaganju imaju bazen, saunu, sobu sa ledom gdje se mogu rashladiti, privatnu teretanu, a na jednoj od paluba mogu zaigrati i tenis. Jay Z i Beyonce na odmor su poveli i svoju djecu, blizance Rumi i Sira, te kćerkicu Blue Ivy koja je podsjetimo ime i dobila po biljci koju je Beyonce vidjela na Hvaru. Iako su prije nekoliko godina imali i incident u Dubrovniku kada je njihov zaštitar napao snimatelja jer su ih pokušali snimiti u šetnji gradom, čini se kako, glazbeni par i dalje voli hrvatsku obalu.

Izvor: Grgo Jelavić/Pixsell

Izvor: Grgo Jelavić/Pixsell

Glazbeni par uhvaćen je kako odmara na jednoj od pet paluba koliko ih ima megajahta Faith na kojoj odmaraju s obitelji.

Izvor: Grgo Jelavić/Pixsell

Glazbeni producent cijelo vrijeme je fotografirao ljepote mobitelom. Iako su temperature na moru još za kupanje, Jay Z je odjeven u laganu bijelu kombinaciju s majicom i košuljom i nije izgledao kao da se uopće namjerava okupati u moru.

Izvor: Grgo Jelavić/Pixsell

Glazbeni producent čini se ne odmara potpuno jer je dio vremena proveo na video pozivu.

Izvor: Grgo Jelavić/Pixsell

Glazbeni bračni par uživao je u opuštanju na jednoj od četiri paluba koliko ova megajahta ima. Na raspolaganju im je čak 35 članova posade koji brinu da im ništa ne nedostaje.

Izvor: Grgo Jelavić/PIxsell

Pjevačica koja je nedavno nakon nekoliko godina pauze izdala novi album, je očito zadužena da ovjekovječi njihove zajedničke trenutke jer su je uhvatili kako baš ona fotografira ljepote Jadrana.

Izvor: Grgo Jelavić/Pixsell

Beyonce u potpuno opuštenom izdanju u lepršavoj haljinici boje kože, dok je kosu podigla u konjski rep.

Izvor: Grgo Jelavić/Pixsell

Jahta osimi što ima nekoliko paluba, luksuznih soba, saune, bazena, sobe s ledom ima i vlastitu kinodvoranu, a najam u ljetnim mjesecima stoji 1,3 milijuna eura za tjedan dana.

Play logo
zena.hr
Play logo