Antonija Mandić uoči showa 'Masked Singer': Svi računaju da ću ja biti najveća štreberica

Novinarka i televizijska voditeljica Antonija Mandić jedna je od detektivki u novom showu 'Masked Singer' koji u subotu navečer počinje na RTL-u. Upravo smo s njom razgovarali uoči početka ovog uzbudljvog showa

Antonija Mandic 2.jpg

U subotu, 2. travnja od 20.15 sati gledatelji RTL-a uživat će u pravom televizijskom spektaklu, novom showu 'Masked Singer'. I dok će ih kroz emisiju voditi Antonija Blaće, njezina kolegica također Antonija Mandić jedna je od detektivki koja će zajedno sa još 3 detektiva pokušati pogoditi tko se krije iza uzbudljivih maski.

shimmer fallback

3,2,1 emisija samo što nije izašla. Koliko je teško 'postati' detektivkom i naći se u jednoj potpuno novoj ulozi za vas?

Sve mi je ovo novo i sve što sam mislila da znam je u ovom showu stavljeno na test! Jako se veselim i radujem pogađanju i toj potpuno novoj i drugačijoj ulozi za mene.

Kakvi ste inače u pogađanju i igrama? Svi koji vas znaju, znaju koliko dobro pamtite detalje, da kažem triviju. Hoće li to biti vaše 'tajno oružje' u pogađanju Masked Singera?

Mislim da se uvijek previše trudim i da su mi odgovori često ispred nosa, a ja, kako bi rekli na engleskom, overthinkam. I onda nerijetko od drveta ne vidim šumu i obrnuto. Ali zato ću ovdje probati isprobati različite taktike. Svi nekako najviše računaju da ću ja biti najveći štreber, ha-ha! Nadam se da će to biti moje tajno oružje!

S vama je još 3 detektiva i zajedno ćete pokušati prepoznati zvijezdu koja se krije iza maske. Što ako svi budete imali različito mišljenje. Čija će biti zadnja?

Nije zapravo poanta da se usuglasimo, mislim da je poanta upravo to da vidimo tko će biti kreativniji i što bliže točnom odgovoru. Za sada nismo imali nekih poklapanja kada smo pogađali tko bi nam od poznatih faca mogao zapjevati ispod maske i mislim da smo baš zbog toga mi detektivi super kombinacija, zato što svatko ima neki svoj način razmišljanja i onda se međusobno možemo nadopuniti, a opet svatko može ponuditi nešto svoje!

Između ostalog ovo je vaš povratak na male ekrane. Je li vam nedostajala televizija? Ima li sada treme jer ipak je ovo potpuno novi format za domaću publiku.

Ne mogu reći da imam tremu, jako sam uzbuđena, pa možemo to nazvati pozitivnom tremom! Jako mi je drago što se vraćam na televiziju, nisam to planirala, ali mi je drago da jesam. Televizija je nešto što je meni u profesionalnom smislu jedina stvar koja mi je budila taj ultimativni adrenalin i to uzbuđenje koje samo televizija može pružiti nekome i s te strane mi je zato dodatno drago da sam dio ovog showa.

U karijeri ste razgovarali s mnogim slavnim holivudskim facama. Što mislite koja slavna faca bi bila najbolji Masked Singer, a tko najgori, odnosno koga bi odmah prepoznali, a koga najteže?

Pa ne znam tko bi bio najgori, ali znam sigurno tko bi bio među težima za pogoditi – recimo Jim Carrey ili pokojni Robin Williams. Ljudi koji su komičari, koji su jako otvoreni u komunikaciji, oni su spremni otići jako daleko u toj svojoj meramorfozi u neki drugi lik. Mislim da bi oni zaista tu izmijenili svoj glas, svoje držanje i hod i da bi nas sve prevarili.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.