'Tick-tock'

Albina Grčić: 'Mama mi je rekla: Nemoj otići na kvasinu'

Od pobjede mlade Splićanke na Dori, reakcije se ne stišavaju, a stvar je toliko eskalirala da je jučer Nina Kraljić ugasila sve profile na društvenim mrežama. Albina je jučer gostovala u RTL Direktu, a evo što je otkrila Zoranu Šprajcu

Albina Grčić
Foto: RTL
Play logo

U subotu je pobjedu na Dori odnijela mlada Splićanka Albina Grčić, koja će nas s pjesmom "Tick-tock" predstavljati u svibnju u Nizozemskoj. Za odlazak na Eurosong natjecalo se 14 izvođača, a Albina je pomela konkurenciju svojim šarmom i mladenačkom energijom. No, nije sve završilo na tome jer je drama njezinom pobjedom tek počela.

Play logo
shimmer fallback

Drugoplasirana Nina Kraljić s pjesmom 'Rijeka' odmah se javila na društvenim mrežama govoreći kako su joj obožavatelji javljali da nisu mogli zvati za nju, a i da je odmah znala da je sve namješteno uz optužbe da je slušala u 'vlastitoj tonskoj probi (jedinoj) prvih 15 minuta Albininu pjesmu, a ne svoju u vlastite in ear slušalice'. Nakon što se počela obračunavati i s fanovima koji su joj natuknuli da joj ne treba ovakva 'promocija' jer izgleda kao da ne zna gubiti, Nina je deaktivirala sve svoje profile na društvenim mrežama.

No, pustimo sad Ninu i vratimo se 21-godišnjoj Albini čije vrijeme tek dolazi. Mnoge zvijezde su stale iza nje, a i Nina Badrić je izjavila kako misli da Hrvatska nakon dugo vremena ima šansu za pobjedu na Euroviziji. Albina je trenutno na kladionicama na 26. mjestu, ali sve je tek počelo, a i sami znamo da kladionice nisu uvijek pravi smjer za predvidjeti nečiju pobjedu.

Play logo

Simpatična Albina u Opatiju je došla autobusom, a i Zoran Šprajc ju je jučer ulovio pri izlasku s autobusa kojima je putovala iz Zagreba do rodnog Splita. U RTL Direkt se javila uživo s Prokurativa i oduševila svojom skromnošću. "Ja samo moram reći da je meni veća trema biti u vašoj emisiji nego prije nastupa na pozornici. Ne smatram sebe zvijezdom. Vjerujem da je ovo veliki uspjeh, i za mene, moj tim, ali i Hrvatsku. Bili su nekakvi čudni pogledi u autobusu, nije nitko pristupio i pitao...", kazala je na početku.

U videu pogledaj što je otkrila Zoranu Šprajcu, kako se osjeća, što joj obitelj kaže i kako se priprema za najveće natjecanje u karijeri:

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.