Rasplakala se pred kamerama

Adele kakvu još dosad nismo imali priliku vidjeti

Na Youtubeu je u ponedjeljak izašla posljednja epizoda serijala 'Carpool Karaoke' koje je osam godina radio britanski voditelj James Corden, a posebna gošća bila je Adele koju smo ovaj put vidjeli u potpuno drugačijem izdanju

adele2.PNG

Adele je definitivno jedna od najvećih zvijezda današnjice, ali ujedno jedna i od najtajanstvenijih zvijezda. Nakon što se nekoliko godina povukla iz javnosti kako bi se posvetila majčinstvu, Adele se i posvetila gubitku kilograma, ali i novom životu. Sada smo dobili priliku vidjeti i njezinu ranjiviju stranu.


Adele je bila posebna gošća posljednje epizode serijala 'Carpool Karaoke' koju je više od osam godina vodio britanski voditelj James Corden. Pjevačica i voditelj u međuvremenu su postali najbolji prijatelji. Upravo zato je Adele njegova posljednja gošća u serijalu i ovaj put je ona došla po njega i vozila ga na set showa 'Late night with James Corden' koji se također gasi.

Image
Dobrodošla natrag

Prekinula šutnju, opet ljubi i izgleda bolje no ikad: Adele na naslovnici Voguea

No, njihov razgovor pretvorio se u pravi emotivni rollercoaster. Osim što smo dobili priliku saznati kako je Adele pjesmu "I drink wine" napisala upravo Cordenu, Adele je bila i na rubu suza kada je pričala o tome kako je bila nakon razvoda.


Definitivno, Adele kakvu dosad nismo imali priliku vidjeti.


Možda će te zanimati

Image
UMJESTO SMEĐE I SIVE

Unesi malo boje: Najljepši ljubičasti komadi za razigrane kombinacije

Image
OBRVE SU OKVIR LICA

Dovoljno je samo nekoliko koraka do savršenih obrva i naglašenih očiju