Fatalne dadilje

Ovi slavni muškarci uništili su veze i brakove zbog afera s dadiljama

Svi znamo za Judea Lawa i aferu s dadiljom, no taj trend nije ništa novo. Mick Jagger je u 80-ima varao svoju suprugu s dadiljom, a na toj neslavnoj listi mogu im se pridružiti i brojni drugi slavni muškarci

profimedia-0630198494.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Razvodi i afere u svijetu slavnih osoba nisu ništa novo, a osobito su skandalozni kada ih uzrokuju dadilje. Samo u proteklih nekoliko godina imali smo prilike svjedočiti aferama usred kojih su zvijezde poput Bena Afflecka ili Gavina Rossdalea uhvaćeni s kućnim pomoćnicama, no to taj trend, čini se, postoji već neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Bez patnje nema mišića

Sve za ljepotu: Ekstremne fitness rutine slavnih faca

Naime, još 80-ih godina prošlog stoljeća, Mick Jagger je također varao svoju suprugu s dadiljom, a na toj neslavnoj listi mogu mu se pridružiti i brojni drugi slavni kolege. Čini se da je čarima zgodnih dadilja i kućnih pomoćnica zaista teško odoljeti, a jednom kad se prijeđe granica i kad se za aferu pročuje u javnosti, to se pretvara u skandal o kojemu se govori mjesecima, pa i godinama poslije.

U nastavku smo izdvojile devet slavnih parova čije su veze i brakove navodno uništile afere s dadiljama i kućnim pomoćnicama.

1/10
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.