Predobro da bi bilo istinito?

Prava ljubav ili gluma? 7 celebrity veza za koje mnogi vjeruju da su bile marketinški trik

Jesu li ovi slavni parovi zaista bili zaljubljeni ili su samo glumili da su u vezi radi stjecanja publiciteta, teško je reći...

profimedia-0225725136.jpeg
Foto: Profimedia.hr

U svijetu slavnih sve je moguće pa tako i 'fake' ljubavne veze. Kada paparazzi uhvate dvije slavne osobe kako se druže, ubrzo u medijima počinju šuškanja i odjednom su sve oči uprte samo u njih.

Image
Teorije zavjera

Bizarni tračevi: 10 celebrity mitova u koje neki ljudi još vjeruju

Iako su brojne zvijezde zaista bile u vezi, postoje i oni slavni parovi za koje fanovi vjeruju kako njihova ljubav uopće nije bila stvarna, već je veza vješto izrežirana samo radi stvaranja publiciteta.

Bilo da se radi o promociji novog glazbenog albuma, novog filma ili samo o 'rehabilitaciji' nečijeg imidža, ne postoji ništa što dobar holivudski PR tim ne bi mogao osmisliti, a među njihovim najdražim načinima za privlačenje javnosti i stvaranje što boljeg publiciteta su upravo izrežirane ljubavne veze.

Jesu li ovi slavni parovi zaista bili zaljubljeni ili je u pitanju samo dobar marketinški trik, procijeni sama.

Shawn Mendes i Hailey Baldwin

Prije nego je postala gospođa Bieber, slavnu manekenku povezivali su i s popularnim kanadskim pjevačem Shawnom Mendesom. Par se 2018. godine zajedno pojavio i na Met Gali, no navodna je romansa bila kratkog vijeka jer se Hailey ubrzo nakon toga vjenčala s Justinom Bieberom.

The Weeknd i Selena Gomez

Mnogi smatraju kako se pjevačica Selena Gomez željela distancirati od veze s Justinom Bieberom i to tako da se pojavljuje u društvu drugih muškaraca. The Weekend i Gomez navodno su bili u vezi 10 mjeseci prije nego su objavili svoj prekid. Tijekom tog perioda su se često pojavljivali u javnosti, a zajedno su 'uhvaćeni' i na Coachelli i drugim sličnim događanjima. Mnogi smatraju da njihova veza uopće nije bila stvarna, već da je par glumio da je zajedno samo radi obostrane koristi. Naime, veza je bila aktualna u periodu kada je slavni pjevač trebao objaviti novi album pa je u javnosti bilo dosta šuškanja o tome hoće li neke od svojih pjesama posvetiti i Seleni Gomez. Ubrzo nakon prekida sa Selenom, vratio se svojoj bivšoj djevojci Belli Hadid. U YouTube videu iz 2020. godine, Gomez je izjavila kako je bila single pet godina, čime je zapravo priznala da veza s The Weekndom nikad nije bila stvarna.

Shawn Mendes i Camila Cabello

Obožavatelji koji su dugo priželjkivali da Mendes bude u vezi sa svojim dugogodišnjom prijateljicom Camilom Cabello, napokon su došli na svoje 2019. godine kada je ovaj par 'iznenadio' publiku poljupcem tijekom izvedbe ljubavnog dueta 'Senorita'. Baš prikladno, zar ne? Nakon toga par se neko vrijeme zajedno pojavljivao na naslovnicama brojnih magazina, a svoj su prekid objavili 2021. godine, i to samo malo prije nego su oboje trebali objaviti nove pjesme.

Taylor Swift i Tom Hiddleston

U lipnju 2016. godine, veza između slavne pop pjevačice i britanskog glumca započela je viralnim fotografijama koje prikazuju kako se slavni par ljubi na stijeni na Rhode Islandu, a završila je otprilike tri mjeseca kasnije. Romansa je bila kratkog vijeka, a mnogi fanovi smatraju kako uopće nije bila stvarna, iako je Hiddleston to opovrgnuo.

Kim Kardashian i Kris Humphries

Brak slavne reality zvijezde i bivšeg košarkaša trajao je točno 72 dana, a detalji njihova ekstravagantnog vjenčanja prikazani su i u emisiji 'Keeping Up With The Kardashians'. Brojni su nagađali kako je njihova romansa zapravo vješto izrežirana gluma osmišljena od strane njihovog PR tima i to samo radi povećanja gledanosti Kardashian showa. Međutim, Kardashian je to više puta opovrgnula. Kako god bilo, ništa nas ne iznenađuje kad su u pitanju članovi famoznog Kardashian klana...

Drake i Jennifer Lopez

Iako ovaj glazbeni par nikad nije službeno potvrdio svoju vezu, sigurno su htjeli da javnost tako misli. Barem nakratko, u nekom trenutku 2016. godine. Naime, slavna je pjevačica na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima su djelovali vrlo prisno, i to taman u periodu kada su u medijima kružile priče kako par zajedno radi na novoj glazbi. Nepotrebno je reći da romansa ili 'nešto slično' nije potrajala, ali svakako je dobro iskorištena u promotivne svrhe kada je Drake u 2018. objavio pjesmu na kojoj spominje i latino divu.

Kristen Stewart i Robert Pattinson

Baš kada je svijet poludio za Sumrak sagom, onda se pojavila i vijest o tome kako je vampirski dvojac u vezi i u stvarnom životu. Predobro da bi bilo istinito? Možda. Mnogi fanovi smatraju da veza između slavnih glumaca Kristen Stewart i Roberta Pattinsona uopće nije bila stvarna, već samo pomno osmišljena radi stvaranja što boljeg publiciteta u javnosti. Ipak, s obzirom na to da je par u vezi bio čak tri godine, a navodno su i živjeli zajedno, čini se malo vjerojatnim da je cijela njihova romansa zapravo bila lažna. Obožavateljima franšize dobro se u pamćenje urezao i skandal koji su izazvale fotografije koje su 2012. izašle u javnost, a na kojima se glumica ljubi s dvostruko starijim oženjenim redateljem. Usred kontroverze, Pattinson se iselio iz zajedničkog doma u LA-u, iako joj je kasnije navodno oprostio preljub. Nakon završetka turneje uoči predstavljanja posljednjeg nastavka filma iz Sumrak sage, par je i službeno objavio svoj prekid u svibnju 2013. godine.