Fatalni Talijani

Ciao, Belli: Šarmantni talijanski glumci za kojima uzdišu žene diljem svijeta

Osim što su iznimno talentirani, ovi samozatajni talijanski glumci osvojili su žene diljem svijeta svojom ljepotom, ali i neodoljivim šarmom

profimedia-0694781741.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Nije tajna da su Talijani prema nekim istraživanjima među najljepšim ljudima na svijetu, a njihovom neodoljivom šarmu uistinu je teško odoljeti. To posebno vrijedi za zgodne talijanske glumce.

Image
Poznati 'bradonje'

Što je muškarac bez brade: Izgledaju li slavni frajeri bolje s bradom ili bez nje?

I dok se o holivudskim frajerima više-manje sve zna, ovi samozatajni talijanski zavodnici možda nisu toliko popularni, ali su zato jako zgodni i šarmantni.

Ako dosad nisi voljela gledati talijanske filmove i serije, možda se nakon što pogledaš našu galeriju predomisliš. U nastavku smo izdvojile 10 zgodnih talijanskih glumaca koji su nas osvojili svojim talentom i šarmom.

Luca Argentero

Ovaj popularni talijanski glumac i model glumio je u brojnim serijama i filmovima, a osim što dobro izgleda, ujedno i jako talentiran. Pojavio se i u filmu 'Jedi, moli, voli' uz slavnu glumicu Juliju Roberts.

Michele  Morrone

Michele Morrone postao je jedan od najpopularnijih talijanskih glumaca na svijetu, a sve to zahvaljujući ulozi u erotičnom filmu '365 dana'. Žene diljem svijeta očarane su njegovim seksi izgledom, a na Instagramu ima nevjerojatnih 15 milijuna pratitelja. Osim glumom, 31-godišnji Michele se bavi i modelingom te pjevanjem.

Alessio Boni

Alessio Boni jedan je od najzgodnijih muškaraca u Italiji, a glumu je studirao na prestižnom sveučilištu Accademia Nazionale d’Arte Drammatica. Proslavio se filmom ' La Donna del Treno', a pojavio se i u popularnoj talijanskoj sapunici 'Čarolija'.

Primo Reggiani

Ovaj šarmantni 38-godišnji glumac rođen je u Rimu, a glumom se bavi od svoje 13. godine. Glumio je u više od 30 filmova, a popularan je postao kada se pojavio u talijanskoj tv seriji 'Orgoglio capitolo secondo'.

Michele Riondino

Michele Riondino pravi je talijanski šarmer bujne crne kose, a imao je glavnu ulogu u Netflixovoj talijanskoj dramskoj seriji 'Fidelity'.

Giulio Berruti

Giulio Berruti je popularni talijanski glumac, a pojavio se i u nekim američkim te britanskim filmovima kao što su 'Monte Carlo' te 'Walking on Sunshine'. Mnogi ga smatraju jednim od najzgodnijih glumaca na svijetu.

Gabriel Garko

Gabriel Garko je visok, tamnoput i vrlo zgodan glumac koji mami obožavateljice iz cijelog svijeta. Osim glumom, Garko se u prošlosti bavio i manekenstvom. Slavu mu je donijela talijanska tv drama 'L'onore e il rispetto' iz 2006. godine u kojoj je glumio mafijaškog šefa Tonija Fortebraccija.

Raffaello Balzo

Ovaj šarmantni talijanski glumac često se nalazi na listama najzgodnijih muškaraca na svijetu, a proslavio se ulogama u sapunicama. Osim što je glumac, Balzo iza sebe ima i uspješnu manekensku karijeru. 1999. godine bio je proglašen misterom Italije.

Raoul Bova

Samozatajni i šarmantni Raoul Bova jedan je od najpopularnijih talijanskih glumaca, a svjetsku publiku osvojio je pojavivši se u popularnom romantičnom filmu 'Pod suncem Toskane'. Zbog svoje tamne i guste kovrčave kose i svijetlih očiju, Bova je talijanski ljepotan koji je šarmirao brojne dame diljem svijeta.

Stefano Accorsi

Stefano Accorsi slovi kao jedan od najzgodnijih i natalentiranijih talijanskih glumaca, a svoju glumačku karijeru je započeo u kazalištu. Dobitnik je brojnih priznanja, a bio je u dugogodišnjoj vezi s francuskom glumicom i manekenkom Laetitijom Castom. Zajedno imaju i dvoje djece.