Imaš li favorita?

Ovo su najljepše tetovaže za žene. Samo moraš izabrati jednu za sebe

Želiš se tetovirati, no ne želiš da baš svatko vidi tvoju tetovažu ili ti posao ne dozvoljava da ona bude javna. Ne brini, postoje mjesta na tijelu koja su savršena za tetoviranje, a tetovaže na njima vidljive samo doabranoj publici

pexels-anete-lusina-4790547.jpg
Foto: Pexels

Ako planiraš novu tetovažu ili možda po prvi put želiš tetovirati svoje tijelo, početni korak je odabrati onu pravu i biti sigurna u odabir kako ne bi kasnije požalila. Osim toga, bitno je staviti je na pravo mjesto, a to nije samo ono koje ti se najviše sviđa. U obzir moraš uzeti stil života i posao koji radiš. Ipak je tetovaža nešto što će ostati na koži cijeli život. Istina, postoje načini da ukloniš tetovažu, no kada se spremaš napraviti je, o tome ne razmišljaš. Isti je princip kao kod braka. U brak ne ulaziš s mišlju da ćeš se jednog dana razvesti. No, nije sada ni mjesto ni vrijeme za filozofiranje.


Image
Slova kao ukras

Malo inspiracije: Najljepši fontovi za tetovaže slova, riječi ili rečenica

"Pročešljale" smo Instagram u potrazi za najljepšim tetovažama za žene i sigurne smo da ćeš među njima pronaći savršenu za sebe ili barem naći inspiraciju. Tetovaže mogu biti minijaturne i ogromne, šarene ili jednobojne, postoje i one u 3D obliku. Osim toga što ćeš tetovirati bitno je i gdje ćeš pozicionirati tetovažu. Ukoliko radiš posao u kojem moraš izgledati uniformirano, pobrini se da ti tetovaža ne viri iz košulje. Savršena mjesta su rame ili područje rebara ili pak ono ispod grudi.

U svakom slučaju, prije no što posjetiš tattoo salon, dobro razmisli o svemu, a onda se počasti tetovažom. U nastavku ti donosimo njih nekoliko te pozicije na tijelu koje su savršene za ukrašavanje tintom.


Rame

Rame je savršeno mjesto za tetovažu, jer ga lako pokrivaš odjećom, a osim toga, tetovaže na ramenu su vrlo senzualne jer je riječ ipak o donekle intimnom području, barem u doba godine kada nosimo dugu odjeću. Želiš li veću tetovažu, ona se može protezati s ramena prema dekolteu, prateći liniju prsne kosti. Tetovažu možeš staviti i na stražnju stranu ramena.


Leđa

Leđa su tattoo majstorima kao veliko slikarsko platno. Osim toga ona su izuzetno ženstveni dio tijela, a i tetovažu na leđima neće vidjeti baš svatko. Možeš je napraviti duž cijelih leđa, prateći liniju kralježnice, možeš istetovirati križa ili pak, tetovažom naglasiti struk. Nama se posebno sviđaju tetovaže za leđa u obliku rečenice.

Tetovaže za struk

Kod ovih tetovaža izuzetno je bitno odabrati tetovažu koja će vizualno smanjiti opseg struka ili naglasiti tvoje prirodne obline poput ove prve u nastavku.Također, tetovažu možeš pozicionirati samo na jednu stranu struka, odnosno bočno, no pazi pritom da prati liniju tijela.

Trbuh

Ženski trbuh je jako senzualan sam po sebi, a kamoli ako ga ukrasiš tetovažom. Ona može biti bočna, na sredini ili obostrana, a nama su posebno lijepe upravo te bočne poput ovih u nastavku.

Kuk

Još jedno mjesto za tetovažu koje nije vidljivo svakome, osim kada se ljeti skineš u kupaći kostim. Kuk i bedro također su ženski aduti, baš poput trbuha, ramena, leđa i struka.

Ispod grudi

Vrlo atraktivna i seksi pozicija za tetovažu, samo moraš odabrati onu pravu. Nama su se jako svidjele zelena zmija u nastavku te minijaturni vilin konjic. No, ovdje možeš tetovirati što god poželiš. Popularni su leptiri ili samo krila.

Rebra

Rebra su sjajno mjesto za tetovažu, baš kao što su i leđa. Tetovaža može biti ogromna, a opet skrivena od očiju javnosti. Ukoliko je dobro pozicionirana istaknut će liniju struka i tvoju figuru. Osobito su seksi tetovaže poput ovih u nastavku.

Velike tetovaže

One stoje novca i vremena, no ukoliko želiš ovakvu tetovažu uštedjet ćeš za nju. U salon ćeš dolaziti u nekoliko navrata i bilo bi dobro da tetovažu poput ove radiš zimi, odnosno da izbjegavaš ljetne vrućine kako se koža ne bi upalila. Čak i velike tetovaže, ako ih dobro pozicioniraš, neće biti vidljive širem puku - poput ove na trbuhu ili one treće i četvrte, na leđima. Čak i ova koja je na drugoj fotografiji može biti potpuno nevidljiva ukoliko ne tetoviraš vrat i ruke.

Zapešće

Zapešće je odlično mjesto za minijaturnu tetovažu. Ako ti je bitno da se ne vidi, pozicioniraj je što dalje od šake, a ukoliko želiš da proviruje iz rukava, pozicioniraj je na samom dnu zapešća. Odlično izgleda i tetovaža na bočnoj starni, poput školjke koju ćeš vidjeti u nastavku.


Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo