Par trikova u rukavu

Ove četiri osobine posjeduje svaka privlačna žena, tvrde stručnjaci

Stručnjaci za veze otkrili su što je to kod privlačnih žena zbog čega muškarci padaju na njih kao od šale, a pokazalo se da su njihove tajne zapravo vrlo jednostavne

profimedia-0664511723.jpg
Foto: Profimedia

Znaš one žene koje kao da bez napora privlače pažnju muškaraca (ali i drugih žena) gdje god da dođu? One koje uđu u sobu i kao da istog trenutka natjeraju ljude da se zaljube u njih, a da ne mrdnu ni prstom?

Iako se uvijek čini kao da to čine bez imalo napora i truda, stvarnost je vrlo jednostavna: sve one zapravo samo posjeduju nekoliko trikova u rukavu.

Image
Znanstveno dokazano

Mi ih se sramimo, a njih privlače: Ove stvari kod žena 'pale' frajere

Naime, stručnjaci za veze otkrili su što je to kod ovih žena zbog čega muškarci padaju na njih kao nitko drugi, a pokazalo se da su njihove tajne jednostavne. Zapravo, svaka žena, bez obzira koliko sramežljiva ili nervozna bila, može dobro iskoristiti ove savjete i vidjeti ogromnu razliku u svom ljubavnom životu.

shimmer fallback

U nastavku provjeri četiri osobine koje imaju privlačne žene, odnosno osobine koje ih čine privlačnima potencijalnim partnerima u vezi.

Strašno su neovisne

Snažne žene znaju što žele od života, i - što je još važnije - znaju da, ako nešto žele, moraju to dobiti same. Poduzimanje takve inicijative ih ne plaši; to je samo dio onoga što one jesu.

Ova kvaliteta je iznimno važna i kada su u pitanju spojevi. "Budite neovisni", kaže Arianna Thomopulus, stručnjakinja za odnose, influencerica i osnivačica The Modern Day Girlfriend. "Nitko ne voli osjećati da je jedina svrha nečije sreće. Imam citat koji kaže 'Nikad ne želiš da ti netko čini život, želiš da ga upotpuni.' I budi jaka, i figurativno i doslovno. Ne moraš biti jaka cijelo vrijeme, ali daj mu do znanja da imaš ovo!"

shimmer fallback

Njima ne treba muškarac, one ga žele

Muškarci imaju svojevrsno šesto čulo za očaj kod žena i obično im to nije privlačno (a ako i jest, vjerojatno ionako imaju sumnjive motive). Za snažne žene, imati muškarca u životu nije nužnost, to je plus. Prema stručnjakinji za odnose Sarah Kowolski, ovo vrijedi čak i kada osjećaš da ti biološki sat otkucava brže nego što bi željela.

"Nemojte očajnički tražiti muškarca, čak i ako se bližite kraju svoje plodnosti", kaže ona. "Muškarci mogu nanjušiti očaj i hitnost, i to ih obično tjera. Umjesto toga, ako navršite 40 godina i stvarno želite dijete, uložite sav napor da imate sami dijete i kasnije se vratite pronalaženju romantičnog partnera. Uklanjate očaj i hitnost iz svog života i pokazujete da ste neovisni, samozatajni i da se ne bojite ostvariti svoje snove. Ta kombinacija je neodoljiva za pravog muškarca."

shimmer fallback

One su sigurne u sebe

Snažne žene točno znaju tko su i ne boje se to pokazati. Ta je kvaliteta jedna od mnogih stvari koje sjajni muškarci vole kod njih.

Arianna Thomopulus kaže: "Budite samouvjereni. Nemojte biti umišljeni ili vođeni egom, ali zapamtite i znajte svoju vrijednost i ono što donosite na stol." I nemoj se bojati s vremena na vrijeme pokazati svoje jedinstvene osobine ili čak svoju divlju stranu. Ona dodaje: "Muškarci žele znati da imate zdrav apetit, ne samo za stolom, već i za životom."

Žena koja je samouvjerena drugačije izgleda, a muškarci definitivno primjećuju tu razliku. "Postoji nešto nevjerojatno privlačno u ženi koja voli sebe, kojoj je ugodno u svojoj koži i koja prihvaća sve što jest. Ona stoji visoko, cijeni svoje jedinstvene kvalitete i vidi da je lijepa na svoj način", kaže stručnjakinja Jessica Brighton, trenerica za odnose i život.

"Ja to zovem ljubavlju prema sebi i to nije uvijek lako učiniti, ali kad se zaljubiš u sebe, i drugi će. Trebale su mi godine da naučim samoljublje i samoprihvaćanje. Veći dio života provela sam osjećajući se nesigurno, uspoređujući se s drugima i fokusirajući se na ono što nisam nasuprot onome što jesam. Jednom kada sam prepoznala da je moja jedinstvenost dar i kad sam počela cijeniti tko sam i iskustva koja su me oblikovala, drugi su počeli primjećivati ​​i cijeniti me za ono što jesam i kroz što sam prošla u životu. Nadam se da ćeš i ti prigrliti i voljeti sebe i sve ono što jesi."

shimmer fallback

One ne igraju igrice

Muškarci koji su vrijedni tvog vremena neće igrati igrice s tobom, zašto bi ih ti onda igrala s njima?

Stručnjakinja za veze Janet Ong Zimmerman, objašnjava: "Snažne žene koje su nevjerojatno privlačne komuniciraju otvoreno, znajući da je to bitno za smislenu i skladnu vezu. Izražavanjem svojih pravih misli i osjećaja, njih se razumije i njihov se partner osjeća sigurnim da se otvori i podijeli zauzvrat. U teškim situacijama, otvoreno slušaju i komuniciraju s poštovanjem."

Nama zvuči kao win-win! Da bi bila privlačna žena, ne moraš mijenjati sebe, samo trebaš biti svoja i biti ponosna na to. To je ono što će zaista učiniti da te potencijalni ljubavni spojevi učine neodoljivom.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.