Superpar

Zbog novog izazova muškarci će urlati, skakati, ali i zamjerati: 'Bila si spora, neću više raspravljati'

Novo jutro u kući bit će u znaku Verice i Dragana, a svatko će o ispalom paru imati svoje mišljenje.

Superpar - Davor navija.PNG

I dok će neki smatrati da je njihovim odlaskom atmosfera u kući puno bolja, jedna će kandidatkinja ipak tužno poručiti: ''Ovaj gubitak zapravo najviše boli dosad, ona mi je bila kao druga mama''.

Voditelj Enis Bešlagić okupit će parove pa im obznaniti kako ih u novom, šestom ciklusu čekaju neke promjene kad je u pitanju odabir parova za eliminacije, što će sve iznenaditi.

Današnji izazov samo će naoko izgledati jednostavno, a u njemu će se muškarci kladiti na svoje žene koje će morati pokazati svoju brzinu, spretnost i vještinu.

Svaka od njih imat će priliku odabrati protivnicu protiv koje će zaigrati, a sve će na ekranu pratiti muškarci.

Kad natjecanje među ženama krene, krenut će i potpuno ludilo njihovih partnera koji će urnebesno urlati kao nikad prije, skakati i bodriti ih.

''Nama, muškima, je bilo gore gledati nego njima'', opisivat će svoje emocije.

I dok će neke dame taktizirati pa birati naizgled slabije protivnice koje će ih opako zavarati, druge će od prve igre pokazati pravi natjecateljski duh i baciti se u vatru.

Na kraju dana neki će slaviti, no jedan par završit će ga velikom svađom i zamjeranjima: ''Jesi danas dala sve od sebe? Svi vide da radiš pod ručnom, samo ne želiš priznati. Bila si spora, neću više raspravljati''.

Tko to nije dao sve od sebe, tko je bio najspretniji, a tko najveća podrška svojoj partnerici, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u 'Superparu'.