Superpar

Svaka pogreška žena večeras će skupo koštati muškarce: 'Samo je stiskao, a ne zna ni sam odgovore'

Novo jutro u 'Superpar' kući započet će u znaku jučerašnjih eliminacija.

Superpar - decki.PNG

Jedni će se veseliti zbog ostanka, drugi priznati da im već fali Meri, a treći si još jednom opravdavati svoju odluku o dodjeli narukvica.

''Naša strategija je od početka da se ne ulizujemo nikome i to se neće promijeniti, makar značilo da idemo kući sljedeći'', zaključit će.

Enis Bešlagić okupit će parove kako bi najavio početak novog ciklusa, ali ih i razveseliti novošću da sada imaju veću cifru na raspolaganju za klađenje.

U današnjem zadatku muškarci se klade na svoje žene, no u njemu će i oni sudjelovati. Naime, na rasporedu je kviz ljubavne tematike u kojem će muškarci morati pokazati svoju brzinu i prvi pritisnuti taster kad misle da njihova partnerica zna odgovor.

No upravo će njihova brzopletost donijeti pregršt smijeha i vike jer žene odgovor na mnoga pitanja neće znati, a svaka njihova pogreška znači samo jedno – muškarci će se ozbiljno zaprljati.

''Samo je stiskao, a ne zna ni sam odgovore'', zamjerat će im cure taktiku.

Tko je pokazao zavidno neznanje, tko je prošao zadatak i kako je završio još jedan dan u kući, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u.  Show 'Superpar' dostupan je i na PLAYU.