Superpar

Meri i Davor napustili show: 'Atmosfera će sigurno biti bolja i opuštenija kad su otišli'

Došao je kraj šestog ciklusa, a parovi koja nisu bili uspješni u jučerašnjem izazovu trebali su osvojiti imunitet i spasiti se od eliminacija.

Meri i Davor.PNG
Play logo

Novi izazov zvao se 'Sumopar', a borili su se Azelma i Ismet, Karmela i Tomislav te Meri i Davor i svatko je imao po dva života. „Niti se volim hrvati, niti boriti, ni te borilačke sportove“, priznala je Azelma. Parovi su se trebali zadržati u označenom krugu, a tko to nije uspio - izgubio je život. „Obožavam sumo hrvanje, to nam je prezabavno i volimo se hrvati“, rekla je Karmela.

Play logo
shimmer fallback

Enis je bio sudac i izvlačio je kandidate koji su birali s kim će se boriti. Prvo je izvukao Ismeta koji je odabrao Karmelu i Tomislava. „Imamo maksimalno tri runde, nema korištenja ruku, tijelima se gurate. Ako bude nesportski, plavi karton, ako bude još jedan - crveni i gubite tu rundu.“

Pobijedili su Karmela i Tomislav, a Azelma i Ismet ostali su bez jednog života. „Ovo je bio baš naš zadatak, ali začudilo nas je koliko su bili jaki“, rekli su Karmela i Tomislav, koji je dodao da je bilo bitno imati čvrst stav, koordinirano gurati naprijed i biti u niskom borbenom stavu.

shimmer fallback

Meri i Davor također su se odlučili boriti protiv Karmele i Tomislava, a parovi koji se nisu borili, komentirali su: „Ovo je prvi put da je dida postupio sportski.“ Davor je malo udario nogu pa mu se bilo teško boriti, no Karmela i Tomislav su ionako bili prejaki tako da su Meri i Davor ostali bez života.

Play logo

Azelma i Ismet ponovno su odabrali Karmelu i Tomislava, koji su se razljutili jer su se borili petu rundu zaredom. „Ja kad poludim, to je gotovo“, rekla je Karmela, a ubrzo su ona i njezin dragi pokazali kako s njima nema šale pa su Azelma i Ismet izgubili i drugi život.

shimmer fallback

Davora je boljela noga i nije želio odustati, no nije bilo šanse. „Pošteno! Doista su čvrsti, jaki, utrenirani, svaka čast!“ komentirala je Meri pobjednički par, a Davor je rekao kako bi to bila još jača borba da nije imao ozljedu. „Daj da se odmorimo od tih eliminacija“, zaključila je Karmela.

Karmela i Tomislav došli su pogledati Davorov list dok su ostali pričali da se Davor više pretvarao i previše stenjao tijekom borbe. „Bolje da je predao borbu“, rekao je Ismael, a kad su Azelma i Ismet ostali sami, rekao joj je da je siguran da ostaju u showu. Davor je opet pričao o tome kako ih mlađi gledaju kako neke babaroge te da ne znaju što ih sve čeka u životu. „Martina i Ismael su igrači za sebe, dobri igrači, ne znam kojom će se taktikom voditi i kome će dati narukvicu“, dodao je Davor.

Play logo
shimmer fallback

Karmela i Tomislav izborili su imunitet tako da su u eliminacijama bili Azelma i Ismet te Meri i Davor. Martina i Ismael narukvicu su dali Azelmi i Ismetu, a Ismael je komentirao da ga je Davor razočarao zato što je očekivao da mu popuštaju u zadnjem meču u današnjem izazovu dok je Martina smatrala kako su trebali odustati zbog ozljede. „Ona je jučer ozlijedila nos pa nije odustala“, rekla je Meri.

Anamarija i Filip svoju su narukvicu dali Azelmi i Ismetu dok su Karmela i Tomislav svoju narukvicu dali Meri i Davoru. Anamarija i Drago svoju su narukvicu dali Azelmi i Ismetu jer se bolje slažu s njima. „Nisu oni loši, oni su u redu, samo im zamjeram to - ja, ja, ja“, rekao je Drago.

shimmer fallback

Prije nego što su otišli svima su rekli da su bolji protivnici i vratili su Anamriju i Dragu u 'zatvorsku sobu'. „Ne volim se pakirati, ni raspakiravati, sad opet to sve, opet nova soba, znači, katastrofa. Uopće mi se to ne sviđa“, rekla je Anamarija.

Play logo

Davor je priznao da nisu sretni što odlaze te rekao: „Mislim da će se nakon našeg odlaska okomiti na Karmelu i Tomislava.“ Meri misli da će sad Azelma biti 'glavna' u kući te da će do kraja prolaziti kroz iglene uši jer imaju najmanje novca u banci i najmanje odrađenih zadataka. Drago je smatrao kako su ih Meri i Davor namjerno vratili u podrum iako znaju da su upravo oni najviše bili u toj sobi, a Ismet je bio sretan te rekao: „Atmosfera će sigurno biti bolja opuštenija kad su otišli Meri i Davor.“

shimmer fallback

S time su se složili parovi koji su večer proveli uz pjesmu i ples u dnevnoj sobi dok su Karmela i Tomislav u svojoj sobi razgovarali o odnosima u kući. „Ako dosad nisam uspjela izgraditi neki dublji odnos, sumnjam da će me sad netko pustiti u svoj krug ili ja njega“, rekla je Karmela i dodala kako vjeruje da već postoji neki poredak po kojem će ispadati kandidati.

shimmer fallback

Slijede nove borbe, a hoće li se Karmela uspjeti zbližiti s ostalim ukućanima - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Superpara' od 21.15 sati na RTL-u.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.