Očinstvo u 'kasnim' godinama

Tate u godinama: Ovi slavni frajeri dobili su djecu nakon 60-e

Prosječna dob u kojoj muškarci postaju očevi je između 27 i 30 godina. Međutim, svi znamo da Hollywood ima svoja pravila, a za ove slavne muškarce godine su samo broj

stari očevi.jpg
Foto: Profimedia

Imati djecu je radost za sve one koji žele dodati "roditelj" na svoju listu titula. To je doživotna obveza, a dok je ponekad to velika želja i planirani događaj, drugi put se radi o potpunom iznenađenju. Za mnoge ljude, put do roditeljstva događa se rano. Ali postoji i oni s druge strane spektra - oni koji postaju roditelji mnogo kasnije u životu. Naravno, vremensku liniju obično vodi biologija…posebno ako si žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

10 celebrity zvijezda za koje nismo znali da imaju tako puno djece

Za muškarce je roditeljstvo puno manje komplicirano, ali svejedno nije previše uobičajeno čuti da netko postaje otac u svojim šezdesetima - osim ako živi u Hollywoodu. Kažu da mudrost dolazi s godinama i, ako je to istina, postoje neke slavne osobe koje donose puno znanja u igru roditeljstva. Iako ne postoji "savršena" dob za prinovu u obitelji, holivudski klub starijih očeva pokazuje da zapravo nikad nije prekasno.

shimmer fallback

Bilo da su postali očevi prvi put ili su ponovno dobili bebu nakon 60. godine, ovi slavni muškarci zasigurno vjeruju u staru izreku da nas djeca održavaju mladima. Tko je sve na popisu - provjeri u nastavku.

1/13
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.