Savjeti kako prekriti rupe na zidu

Ako ne znate kako prekriti rupe na zidu i s čime je najbolje popuniti zidne rupe od bušenja u nastavku donosimo nekoliko savjeta za vas

Savjeti kako prekriti rupe na zidu

Odlučili ste skinuti sliku, ogledalo ili neki drugi ukras sa zida, a na njegovom mjestu ostale su ružne rupe?! Kako te rupe na zidu prekriti?

Savjete kako prekriti rupe na zidu započeti ćemo sa savjetom stručnih osoba, a to je da postoje paste u tubi koje služe kao pomoć upravo kada ne znate kako prekriti rupe na zidu.

ImageTe su paste dobre upravo za zakrpati rupu od tipli, ali i bilo koju drugu vrstu rupe ili udubljenja na zidu. Možete probati i s gipsom ili nečim sličnim. Glet masa je najbolja.
Ako su rupe na zidu malo veće, ako se odvalio dio zida oko čavlića ili nešto slično, možete uzeti gips i plastofil, pomiješati ih, dodati malo vode i eto kako brzo prekriti rupe na zidu, jer se sam gips brzo stvrdne. To mjesto treba izgletovati kako bi imalo istu ravninu kao i ostatak zida.  Treba odmah dobro poravnati i sav višak nakon par sati pobrusiti.

To je ujedno i najbolji ali i jedini savjet kako prekriti rupe na zidu. U ovaj zahvat možete se upustiti sami, ili pak ako niste vješti s gipsom pozovite pomoć stručnjaka.