Upoznajte Kristinu

Arija Rizvić glumi glavnu negativku u seriji: 'Bilo je jako izazovno, ali uloga je savršeno napisana'

Razgovarale smo s talentiranom redateljicom i glumicom Arijom Rizvić koja u novoj RTL-ovoj seriji utjelovljuje Kristinu - glavnu negativku i djevojku glavnog lika Alena Stošića kojeg glumi Marko Braić

Kristina (2).png

Kao što smo već pisale, na RTL ove jeseni stiže prava TV poslastica, a riječ je o dramskoj seriji s elementima humora iza koje stoji sjajan tim autora, vrhunska glumačka ekipa i neodoljiva priča.

Image
Upoznajte Alena Stošića

Marko Braić glavna je zvijezde nove RTL-ove serije: 'S glavnim likom dijelim istu želju, strast i ljubav'

Upoznale smo vas s Alenom Stošićem, glavnim muškim likom kojeg je utjelovio sjajan Marko Braić, a sada je vrijeme da upoznate i Kristinu- jednu od glavnih ženskih uloga, a bez sumnje i glavnu negativku u seriji.

shimmer fallback

Tko je Kristina? Kristina je manekenka i influencerica, a Alena je upoznala na izboru za Miss zagrebačke županije. Kada je Alen ostavi na neugodan način, Kristina mu se odluči osvetiti i naplatiti sve vrijeme koje je potrošila na njega. Zato mu se useli u stan i od života mu radi pakao. Kristina je prešla tridesetu i u panici je da su njezine najbolje godine prošle.

Uloga Kristine pripala je talentiranoj i svestranoj 29-godišnjoj Ariji Rizvić koja dolazi iz Rijeke, a u Zagrebu je završila Akademiju dramske umjetnosti i to ni manje ni više nego kazališnu režiju i radiofoniju te je uz studij paralelno pohađala i glumačku klasu. Ova mlada kazališna redateljica i glumica otkrila nam je malo više o liku Kristine, kako se je pripremala za ovu ulogu, ali i nekoliko detalja sa snimanja koje je u trenutno u punom zamahu.

Što nam možeš otkriti o Kristini?

Kristina je influencerica, manekenka, djevojka Alena Stošića. Radit će probleme svima i zapravo je glavni negativni lik, ali ima ona i svoje dobre strane pa mislim da će je gledatelji zavoljeti.

shimmer fallback

Jesi li se mogla na neki način poistovjetiti s Kristinom?

Nisam se mogla baš poistovjetiti s njom, potpuno smo različite. Bilo je jako izazovno, ali ja volim kad je tako, kad nije uloga slična meni jer onda više istražujem. Ali uloga je savršeno napisana i baš onako uživam u scenariju.

Kako si se pripremala za ulogu?

Pripremala sam se tako da sam guglala žene nogometaša i sve influencerice u Hrvatskoj i vani tako da se nadam da sam nešto od njih uspjela u taj lik usaditi.

shimmer fallback

Kakva je atmosfera na snimanju?

Znamo snimati i od 6 ujutro do 7 navečer, ali tako smo dobra ekipa - svi smo kliknuli i zabavno nam je, a produkcija je top. Tako da, smijemo se, zabavljamo i radimo.

Po čemu se ova serija razlikuje od ostalih - što se tebi najviše sviđa?

Serija je obiteljska komedija, a zanimljivo je što je jedna od tema i nogomet. Mislim da će to privući i žene i muškarce. I stvarno je odličan cast i tekst je po meni fenomenalno napisan. Ako mi uživamo, onda će i gledatelji, nadam se.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.