Šaljete li Instagram poruke koje nestaju?

Jeste li ikada slali poruke koje nestaju? A znate li kakve su to Instagram poruke koje nestaju

Šaljete li Instagram poruke koje nestaju?

Znate li da Instagram ima opciju poruke koje nestaju?  Da, možete slati slike i videa preko DM - direktnih poruka koje nestaju nakon što ih primatelj pogleda.

Evo i kako to učiniti,

Na početnom ekranu Instagrama idite na ikonu aviončića, ili možete povući prstom u lijevo kako biste otvorili pretinac za direktne poruke.

ImageZatim kliknite na snimanje ili ga samo duže držite ako želite snimiti video. Možete i otići na ikonu camera roll-a ako želite izabrati sliku ili video iz postojeće ili pak ranije snimljene galerije.

Ako je vaš video koji želite poslati primatelju nešto duži, Instagram će ga automatski razlomiti na kraće klipove i poslati u isto vrijeme što znači da na njima nećete moći mijenjati postavke, a upravo se te postavke odnose na nestajanje te njima stvarate Instagram poruke koje nestaju.

Možete izabrati snimanje u različitim modovima pa tako možete snimiti i Boomerang ili Superzoom i poslati ih u obliku Instagram poruke koja nestaje.
Povlačite u lijevo ili desno po dnu ekrana kako biste izabrali različite opcije “view once”, “allow replay” ili “keep in chat”. Što znače sve te opcije?

View Once je ono o čemu govorimo - takve poruke su Instagram poruke koje nestaju. 
Primatelj poruke (ili više njih) će moći vidjeti sliku ili video samo jednom prije nego što zauvijek nestane

Tu je i Allow Replay – slika ili video se može vidjeti najviše dva puta prije nego što zauvijek nestane

Keep in Chat – slika ili video neće nestati

O čemu je potrebno voditi računa kad šaljete Instagram poruke koje nestaju? Prije svega, mislite na sadržaj koji se šalje. Iako možete namjestiti postavke da slika ili video nestanu nakon jednog pregleda, imajte na umu da ima brzih ljudi koji mogu snimiti screenshot ili snimiti sadržaj ekrana prije nego što poruka zauvijek nestane.

Zato nemojte nikada slati ništa kao Instagram poruke koje nestaju, što ne biste željeli da vidi više očiju.