Voliš Harryja Pottera? Onda je ovaj Airbnb apartman stvoren baš za tebe jer ćeš imati osjećaj kao da si u Hogwartsu

Svaka je soba uređena po uzoru na jedan od hogwartskih domova, Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw i Slytherin, a čak su i kupaonice tematski uređene

Voliš Harryja Pottera? Onda je ovaj Airbnb apartman stvoren baš za tebe jer ćeš imati osjećaj kao da si u Hogwartsu

Ako si u potrazi za bijegom od stvarnosti nakon karantene, na platformi Airbnb možeš pronaći odlično mjesto za sebe. Bez obzira želiš li odsjesti u otmjenom apartmanu Villanelle iz serije Killing Eve, ili u hobitovoj rupi u stilu Gospodara prstenova - za svakoga ima ponešto.

Image

Raj za sve ljubitelje čarolija: Zaviri u novootvoreni Harry Potter kafić u Budimpešti


A ako si ljubiteljica magije i čudesnog svijeta čarobnjaka, odloži svoj čarobni štapić i uputi se u avanturu života - sada možeš odsjesti u Airbnb apartmanu i osjećati se kao da se nalaziš u Hogwarts školi vještičarenja i čarobnjaštva.

Smještena u Floridi, na 30 minuta vožnje od Universal Resorta u Orlandu, ova je obiteljska kuća s osam spavaćih soba pod nazivom Wizard's Way pretvorena u popularnu školu iz čarobnog serijala o Harryju Potteru i u njoj može odsjesti svatko, čak i oni koji nisu dobili svoje pismo iz Hogwartsa.


Svaka je soba uređena po uzoru na jedan od hogwartskih domova, Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw i Slytherin, a čak su i kupaonice tematski uređene. U svakoj sobi nalazi se jedinstven krevet, uključujući i krevet u obliku auta u kojem su Ron i Harry stigli u Hogwarts na početku , a koji je kasnije završio u Zabranjenoj šumi.


U jednoj je sobi smješten i krevet koji izgleda poput lokomotive Hogwarts Expressa, a dolazi zajedno s dimnjakom te dimnim i zvučnim efektima, kako bi doživljaj bio potpun. U kući ćeš pronaći i peron 9 3/4 s Harryjevim koferom i njegovom sovom Hedwigom, a garaža je pretvorena u sobu za igru na temu metloboja, u kojoj ćeš moći odigrati i partiju čarobnjačkog šaha.


Uz to, u kući je smješteno i kućno kino na temu Zabranjene šume s posebnim svjetlosnim efektima za stvaranje Dementora i patronusa, a kuhinja izgleda baš poput blagovaone u kojoj se učenici Hogwartsa svakodnevno okupljaju. Tu je i dnevna soba, uređena u stilu dnevne sobe Gryffindora, kao i bazen, u kojem možeš plutati na jednom od zmajeva.


Po cijeni od 1675 kuna za noćenje cijela ova kuća bit će samo tvoja, stoga okupi svoje prijatelje, rezerviraj ovu čarobnu kuću iz snova i posjeti ju kada se situacija ponovno vrati u normalu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.