Travel bloger nam je otkrio kako možeš putovati, a da ostaneš u vlastitom stanu

Putovanje u četiri zida nikada nije bilo jednostavnije, a potrebno je samo malo mašte

Travel bloger nam je otkrio kako možeš putovati, a da ostaneš u vlastitom stanu

U vremenima globalne izolacije putovanja su postala nemoguća, kako za sve nas, tako i za one koji od putovanja žive - travel blogere. Iako smo navikli da tisuće ljudi iz čitavog svijeta objavljuju slike sa svojih putovanja širom svijeta, slika se sada počinje mijenjati. 

Tako je travel blogger Einar Mansurov iz Rusije odlučio pokazati kako bi  njegove fotografije izgledale da putuje bez napuštanja svog doma, unutar svoja četiri zida. Jer, ako se na putovanjima u najrazličitije krajeve osjećamo kao kod kuće, onda se i kod kuće možemo osjećati kao da se nalazimo na vrhu neke litice, ili na pješčanoj plaži.

Image

Vrijeme je za plažu: Virtualno posjeti najljepše plaže svijeta u samo nekoliko klikovaEinar je, poput svih nas, u izolaciji, a njegov je avanturistički duh sada ograničen na prostor njegovog doma i iz njega mora izvući ono najbolje. On se izborio s dosadom i pokazao nam kako izgleda putovanje unutar njegova četiri zida. 

Tako primjerice vesla u kanuu u najljepšim jezerima ili se sprema za surfanje u oceanu... 

Prolistaj njegovu galeriju i uvjeri se da putovanje u četiri zida nikada nije bilo jednostavnije, samo ti je potrebno malo mašte i naravno malo dobrog starog fotošopa. I eto, sjediš u svojoj sobi, odgovoran si prema sebi i društvu i još uz to, imas fotografije kao da si obišao svijet. 

Znamo da je ljepše doista putovati, no trenutačno nas veseli i vidjeti neka nova mjesta, pa makar i virtualno.