Play logo
Koju ti biraš?

Hvarske vile kao simboli raskoši i luksuza: Naš izbor top 5 impozantnih zdanja

Mediteranske vile okružene prekrasnom prirodom san su mnogih. Ovog puta ti predstavljamo pet jako luksuznih s otoka Hvara, omiljenog odredišta domaće elite.

BeFunky-collage.jpg
Foto: booking.com
Play logo

Hvar je hrvatski najrazvikaniji elitni otok na kojem se svake ljetne sezone okupljaju bogati i slavni. Obilje mjesta za partijanje, luksuzni restorani i prekrasna priroda privlače znatiželjnike i hedoniste iz cijelog svijeta na ovaj otok, a posebno je popularno za vrijeme svog boravka tamo rentati raskošne lokalne vile. Od kamena, u starom srcu grada Hvara, izolirane ili pak u blizini žiže rive - opcija je mnogo, a jedino što trebaš učiniti želiš li rentati jednu ovakvu prekrasnu vilu je provjeriti stanje na bankovnom računu.

Play logo

Iako ovaj tip smještaja svakako nije jeftin, mora se priznati kako je više no impresivan. Privatne plaže i bazeni, ogromne terase i privatni ulazi u more - sve to zvuči kao san snova, a može postati stvarnost za sve one koji si sodluče priuštiti odmor u jednoj od ovih ljepotica.

Vila Lifeofhvar

Udaljena 800 metara od hvarske luke i smještena nedaleko starog grada Hvara, ova prekrasna moderna vila može se pohvaliti spektakularnim vanjskim bazenom, tersasom za sunčanje, velikim balkonom s pogledom na more i s 3 spavaće sobe. Može ugostiti 6 ljudi, a nudi i četiri kupaonice. Uz to, tu su i roštilj i privatan parking, a nedaleko je i nudistička plaža Stipanska. Najbliži aerodrom je udaljen 23 kilometra. Moderno i minimalistički uređena, ova je vila savršena za luksuzni odmak od stvarnosti.

Izvor: booking.com

Vila Dane

Ova je vila smještena u Hvaru, na samo 700 metara od plaže Sirena, a nudi smještaj sa sezonskim vanjskim bazenom, zajedničkim salonom i recepcijom otvorenom 24 sata dnevno. U okviru ove vile s vrtom gostima su na raspolaganju vlastiti bazen, roštilj, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište. Ova vila uključuje 4 spavaće sobe, kupaonicu, ručnike, posteljinu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na bazen. Nudistička plaža Stipanska udaljena je 5 km od vile Dane, a Hula Hula Beach Bar Hvar udaljen je 600 metara od objekta. Najbliža zračna luka je Zračna luka Brač, a smještena je 24 km od vile.

Play logo
Izvor: booking.com

Villa Moderna Family Friendly

Vila Moderna Family Friendly smještena je u Hvaru, 2,4 km od plaže Sirena i 3,4 km od nudističke plaže Stipanske, a nudi vanjski bazen i klima-uređaj. Objekt uključuje vlastiti bazen, vrt, opremu za roštilj, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište. Ova vila ima 3 spavaće sobe, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te 2 kupaonice s tušem. Gosti se mogu opustiti na terasi za sunčanje. U blizini vile Moderna Family Friendly nalaze se luka Hvar, bar Carpe Diem, Hvarsko kazalište i Arsenal.

Izvor: booking.com

Obiteljska kuća na Hvaru sa bazenom

Ova pomalo izolirana kuća nudi svojim gostima robinzonski doživljaj boravka na Hvaru. Opremljena je luksuzno i nudi sve što vam treba, ali je udaljena od turista i glavnih atrakcija, pa je odličan izbor za one koji žude za osamom i mirom. Uz kuću se nalazi bazen, a udaljenost od plaže Stipanska iznosi 4.1 kilometar. Od starog grada Hvara je udaljena oko 2.5 kilometra, a može ugostiti 4 ljudi u dvije spavaće sobe. Sadrži potpuno opremljenu kuhinju, WiFi te terasu.

Izvor: booking.com

Villa Oceanus

Vila Oceanus smještena je uz plažu u bujnom mediteranskom okruženju u zapadnom dijelu grada Hvara. Objekt nudi smještaj za 12 osoba, 4 vanjska salona i blagovaonice, privatnu plažu, novoizgrađeni bazen i besplatan WiFi. U vili su gostima na raspolaganju klimatiziran smještaj i brodski vez. Ova vila uključuje 6 spavaćih soba s queen size krevetom, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, 2 opremljene kuhinje s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom te 6 kupaonica s tušem. Vila Oceanus by boat nalazi se na 500 metara od bara na plaži Hula Hula, 2 km od bara na plaži Carpe Diem i 2,7 km od tvrđave Fortica.

Play logo
Izvor: booking.com
Play logo