Skriveni dragulji

Najljepše skrivene plaže na otoku Krku koje želimo posjetiti

Osim najpoznatije, Vele plaže u Baškoj i uvale Oprna o kojoj se ne prestaje pričati, Krk skriva još nekoliko predivnih plaža i uvalica koje vrijedi posjetiti

krk.jpg
Foto: Pixsell

Uz susjedni otok Cres, Krk je najveći otok u Jadranskom moru i ujedno najveći otok u Hrvatskoj. I iako možda nije razvikan poput južnijih otoka kao što su Hvar ili Vis, Krk obiluje prirodnim ljepotama i kristalno čistim morem, što ga čini omiljenom destinacijom za godišnji odmor. Dodamo li tome blizinu i pristupačnost, jer ga s kopnom povezuje most, Krk je definitivno otok do kojeg iz Zagreba možemo najbrže i najlakše doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Jedva čekamo ljeto

Ovo su najpopularnije plaže na Jadranu, a vole ih i influenceri

Otok Krk okružuje bistro i čisto more, a svojom ljepotom posebno nas privlače krčke plaže. Osim Vele plaže u Baškoj, koja je ujedno i najpoznatija, otok Krk dom je mnogim plažama do kojih je teže doći, a koje su uistinu pravi skriveni dragulji. Tu je plaža Oprna, čije su fotografije još prošlo ljeto preplavile društvene mreže, ali i brojne druge za koje možda nisi čula.

Zato smo odlučile izdvojiti nekoliko najljepših skrivenih plaža i uvala na Krku koje svakako vrijedi posjetiti ako se nađeš na ovom prekrasnom otoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/7
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.