Savršen bijeg

Bistrica Cottage – bajkovita kućica kraj rijeke za odmor u netaknutoj prirodi

Ova je vila savršen izbor za ljubitelje odmora u netaknutoj prirodi, a nudi sve što je potrebno za ugodan odmor i relaksaciju

f808fe26-c336-469b-aeac-a13c14891a31.webp
Foto: Airbnb

Radi pandemije koronavirusa, u proteklih godinu dana više smo se fokusirali na putovanja unutar naše zemlje koja je mala, ali obiluje prirodnim ljepotama koje se isplati istražiti. Hrvatska je u turističkom smislu zaista atraktivna, a osim predivnog mora, ima i planine, šume, rijeke i jezera.

Image
Bijeg u prirodu

Fužine su savršena destinacija za vikend izlet

Ako si u potrazi za idealnom destinacijom za bijeg od gradske vreve te voliš mirni odmor u prirodi, Bistrica Cottage je mjesto koje bi te moglo očarati baš kao što je očaralo i nas kada smo je ugledali.

Smještana u Karlovačkoj županiji, u naselju Gornje Dubrave, Bistrica Cottage je lokacija koja će oduševiti svakoga tko voli odmor u prirodi. Pokraj same kućice nalazi se kristalno čista rijeka Bistrica koja svojim žuborenjem dodatno obogaćuje iskustvo odmora u prirodi, a okružena je gustom šumom i zelenilom. Zbog predivne prirode koja okružuju ovu šarmantnu vilu, osjećat ćeš se kao u bajci.

Nekoć je ovo bila mlinarska kuća koja je obnovljena u atraktivnu kuću za odmor, uređenu u tradicionalno-rustikalnom stilu. Nalazi se na izoliranoj lokaciji i nudi privatnost za kojom danas toliko čeznemo.

Što se samog smještaja tiče, u ovoj vili pronaći ćeš sve što ti je potrebno za ugodan i opušteni odmor. Možeš se relaksirati u hidromasažnoj kadi, a dostupni su i bicikli koji su savršen izbor za sve one koji vole aktivniji odmor te istraživanje prirode.

Bistrica Cottage od Karlovca je udaljena samo 31 km i nudi zaista sve što ti je potrebno za savršen i nezaboravan odmor u predivnoj prirodi.  

Foto: Airbnb, Instagram