Preslatko: Personalizirani kalupi za kekse koji izgledaju kao naši ljubimci

Savršen poklon za svaku ljubiteljicu životinja

Preslatko: Personalizirani kalupi za kekse koji izgledaju kao naši ljubimci

Jesi li ikad pogledala u preslatko lice svog psa ili mačke i pomislila da je toliko slatko da bi ga mogla 'pojesti'? 

Pa sada i možeš na neki način, zahvaljujući brendu Baker's Street Cutters koji izrađuje personalizirane kalupe za kekse koji izgledaju poput tvog kućnog ljubimca. 

Image

Broj 1 na listi želja: Papuče koje izgledaju točno kao naši kućni ljubimci


Nakon što pošalješ fotke svog psa ili mačke na njihov Etsy shop, dizajneri stvaraju ilustraciju slike i prilike tvog ljubimca i pretvaraju je u 3D kalup za tvoje omiljene kekse. A s obzirom na velik broj recepata koji su sigurni za pse, pomoću ovih kalupa možeš napraviti kekse i za svog četveronožnog prijatelja sa sastojcima poput jabuka ili stopostotnog maslaca od kikirikija.


shimmer fallback

(Foto: Etsy)


Svaki kalup je jedinstven i možeš ga naručiti za 27 dolara (cca 180 kn), a iako su trenutno rasprodani - zbog velike potražnje i popularnosti ovog proizvoda, samo je pitanje vremena kad ćeš ga ponovno moći dodati u Etsy košaricu. 


shimmer fallback

(Foto: Etsy)


shimmer fallback

(Foto: Etsy)


Osim toga, ovo je sjajan poklon za svakog ljubitelja ili ljubiteljicu životinja u tvom životu, posebno ako ima psa ili mačku mješance, jer naime - ovaj brend u ponudi ima i kalupe u obliku zlatnih retrivera, francuskih buldoga, sfinks mačke i drugih čistokrvnih pasa i mačaka


shimmer fallback



A da bi stvari bile još bolje, izrađuju i personalizirane ljudske portrete tako da su mogućnosti za perosnalizirane kekse zaista beskrajne!


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.