Jesi li znala?

Seksualni skandali: Ovi slavni muškarci optuženi su za seksualno zlostavljanje

Tijekom pokreta Me Too u 2017. brojne su zvijezde optužene za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, a mi smo izdvojile neke od najistaknutijih optužbi za koje su od tada uzdrmale cijelu holivudsku industriju

profimedia-0332464209.jpg
Foto: Profimedia.hr

Neke slavne osobe često koriste novac i društveni status kako bi iskoristile druge, a to je, nažalost, ponekad slučaj i kada je u pitanju seksualno zlostavljanje. U nekoliko su navrata svijet uzdrmale vijesti o seksualnim napadima brojnih holivudskih glumaca, producenata i medijskih mogula, mnoge su žene, ali i muškarci, izašli u javnost sa svojim pričama, a viralan je postao i hashtag #MeToo u sklopu pokreta Me Too (eng. I ja isto), društvenog pokreta protiv seksualnog zlostavljanja, seksualnog uznemiravanja i kulture silovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nisu to zaslužili

'Cancel culture': 10 zvijezda koje su nepravedno 'otpisali' nakon skandala

Hollywood je poduzeo korake kako bi bolje zaštitio glumce i glumice na setu i izvan njega, ali moć i novac još uvijek ušutkavaju žrtve u mnogim situacijama.

shimmer fallback

Srećom, mnogi od njih ne daju se zastrašiti i progovaraju o seksualnom zlostavljanju koje su doživjeli, a u nastavku smo izdvojile neke od najistaknutijih optužbi za seksualno zlostavljanje koje su uzdrmale cijelu holivudsku industriju, od medijskog mogula Harveya Weinsteina do glumca Bena Afflecka.

1/9
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.