Play logo
Knjiga tjedna

Povijesni roman o izgubljenoj i ponovno pronađenoj ljubavi

Drugi roman nagrađivane spisateljice Ione Gray Kao treptaj u noći u kojem virtuozno slika britansko društvo između dva svjetska rata

Žena čita
Foto: Unsplash
Play logo

Iona Grey, britanska spisateljica koja je svojim debitantskim romanom Pisma izgubljenoj ljubavi osvojila srca čitatelja diljem svijeta. Kao treptaj u noći njezin je drugi roman u kojem virtuozno slika britansko društvo između dva svjetska rata.

Play logo

Selina Lennox pripadnica je zlatne mladeži, a život joj je vrtlog zabava i ludih noćnih provoda. Novinari je progone dok ona vječito balansira na rubu skandala, sve vrijeme bježeći od života koji su joj odredili roditelji. Lawrence Weston siromašan je slikar koji jedne noći uleti u Selininu orbitu i više je ne može pustiti, premda je sve vrijeme svjestan da mu je ona zapravo nedostižna. Ali Selina se snažno zaljubljuje u Lawrencea, maštajući o životu ispunjenom istinskom srećom.

No kad se dogodi tragedija u kojoj strada njezina najbolja prijateljica, Selina umjesto ljubavi odabire sigurnost. Obuhvaćajući razdoblje od dva desetljeća te burne promjene u britanskoj povijesti u predvečerje Drugog svjetskog rata, Kao treptaj u noći Ione Gray epski je roman o strasti, boli i gubitku.

Izvor: undefined

Uvez: Meki uvez

Play logo

Izdavač: Znanje d.o.o.

Dimenzije: 15x22,8

Cijena: 119,00 kn

Play logo
Play logo