Ima ono nešto?

Kako je Pete Davidson postao najpoželjniji (i najneočekivaniji) holivudski neženja?

'Svi su ludi za Peteom' kao da je postao moto u Hollywoodu, jer gotovo da više nema slavne žene koja nija pala na šarm ovog 28-godišnjeg komičara. Što ga čini tako neodoljivim?

profimedia-0631988540.jpg
Foto: Profimedia

Otkako je bio s pjevačicom Arianom Grande 2018. godine, američki komičar Pete Davidson kao da je zaveo svaku slavnu ženu u Hollywoodu. Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber, Phoebe Dynevor, a sada navodno i Kim Kardashian - zvijezda SNL-a postao je najpoželjniji holivudski neženja, a definitivno i najneočekivaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Znaš li tko je najseksi muškarac 2021.? Izbor je mnoge šokirao

Iako bi neki mogli reći da je dostigao vrhunac među slavnim ženama, možda važnije pitanje koje bismo trebali postaviti tiče se žena s kojima je bio.

Zašto su žene toliko opsjednute s Peteom Davidsonom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvi pogled Petea Davidsona vjerojatno pomisliš: "To je on? Ovo je tip s kojim je izlazila svaka treća žena u Hollywoodu?"

Međutim, u realnosti, odgovor nije toliko kompliciran kao što bi neki pomislili - vjerojatno postoji logičan razlog zašto je Pete Davidson toliko šarmantan (ili možda nekoliko razloga), a čak je i slavna manekenka Emily Ratajkowski nedavno objasnila 'Pete fenomen'. Gostujući kod Setha Meyersa, zvijezda je rekla kako je poprilično lako razumjeti njegovu popularnost među ženama. "On je profesionalac. To je prva stvar stvar koju trebate znati oko Petea. Ima visinu, stoga je očito da je ženama vrlo privlačan. Imam osjećaj da samo drugi muškarci misle da nije privlačan i pitaju se što taj tip ima. A super je šarmantan. Ranjiv je. Simpatičan je. Njegov lak na noktima izgleda odlično…osim toga, ima super odnos sa svojom mamom. I to volimo jer je teško naći takve muškarce", rekla je menekenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da na današnji dan, 16. studenog, ovaj komičar slavi svoj 28. rođendan - zavirile smo malo detaljnije u pozadinu ove aktualne teme: Što Petea Davidsona čini toliko neodoljivim?

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.