Play logo

Ovo je Teddy - presladak mješanac čistog srca i naš 'Ljubimac tjedna'

Objavi fotku svog ljubimca na našoj Facebook stranici s kratkim opisom i možda će se baš on/ona biti naš sljedeći 'Ljubimac tjedna'

Ovo je Teddy - presladak mješanac čistog srca i naš 'Ljubimac tjedna'
Play logo

Nakon što smo vas pozvale da podijelite s nama video ili fotku svog ljubimca na našoj Facebook stranici i na taj način nominirate nju ili njega za osvajanje titule 'Ljubimac tjedna', pristiglo nam je više od 500 prijava preslatkih pernatih i krznenih životinja, a najviše lajkova ovoga puta osvojio je preslatki pas Teddy.

Njegova vlasnica Maja u opis fotografije svog veselog ljubimca napisala je:  "Teddy, moj vrtlar.. Ja sadim, on iskopava", a Teddyjev nevin pogled tako je osvojio najveći broj lajkova.

Play logo
Izvor: undefined


Maja nam je otkrila kako je Teddy postao njezin najbolji prijatelj. "Prije samo devet mjeseci na svijet su došli preslatki štenci u vlasništvu moje seste, a jedno čupavo klupko sve me više osvajalo svojim pogledom. Dali smo mu ime Teddy jer je bio poput malog medvjedića."


Teddy je sada poput velikog medvjedića, jedna velika maza i kako govori Maja - mješanac iskrenog i čistog srca i pogleda prepunog ljubavi.

Play logo
Izvor: undefined


"Strpljivo iščekuje moj dolazak s posla, a svojim tužnim pogledom želi reći 'dugo te nema' i onda skoči u zagrljaj. Voli biti okružen ljudima, naročito voli djecu. Vrijeme provodimo u igri loptom i šetnji šumom. Voli se praviti važan kad šeta uz ogradu, tada plijeni pažnju svojim milim pogledom", rekla nam je Maja i dodala: "Vjerujem da je pas čovjekov najbolji prijatelj, on nas nikada neće iznevjeriti ako mu posvetimo dovoljno pažnje i ljubavi, on će nam itekako biti beskrajno zahvalan na tome i uzvratiti duplo više."

Mi se u potpunosti slažemo s Majom i nastavljamo se igrati na Žena.hr Facebook stranici. Tko će sljedeći osvojiti titulu 'Ljubimca tjedna'?

Jedva čekamo tvoje fotke. Ostani kući, budi pozitivna, ostani negativna. 

Play logo