Ove biljne terarije želimo svaki dan, a ne samo za Uskrs

Walden Plants je specijalizirani studio iz Zagreba koji se bavi izradom biljnih terarija. Ovi kreativci najavili su kako ususret Uskrsu pripremaju posebne terarije u obliku jajeta koji će savršeno ukrasiti svaki dom

IMG-20220310-WA0056.jpg

Iako je do Uskrsa ostalo još nešto više od mjesec dana mnogi već sada razmišljaju kako će ukrasiti dom. Jedna od ideja koja nas je oduševila, je poseban biljni terarij u obliku jajeta kojeg je osmislila vrijedna ekipa koja stoji iza Walden Plants.


"Proljeće stiže, pa tako zbog ugodnih temperatura sve oko nas počinje pupati, rasti, cvjetati… Mi izWaldena želimo dašak te atmosfere unijeti u vaš dom i na vaš blagdanski stol, pa smo za vas pripremili posebne terarije koje od milja zovemo “buketići” - a unutra ludilo od naših najdražih fitonija u najšarenijim bojama" kaže Danijela Bota iz Walden Plantsa.

"Buketiće“ rade u raznim oblicima staklenki- veličine S, M, L i XL, u biosferi, kapsulama i posebno, za Uskrs, u staklenkama u obliku jaja. Cijene se kreću od 300 do 850 kuna. Šareni su i veseli, pa mislimo kako bez problema mogu zamijeniti razne aranžmane i bukete s kojima se inače dekoriraju blagdanski stolovi.


Image

Kako objašnjavaju iz Waldena, "Buketići“ naravno, kao i svi terariji, dugo mogu krasiti naše domove. Potrebno ih je smjestiti na svijetlo mjesto bez direktnog sunca, zaliti nekoliko puta godišnje s destiliranom vodom, pobrisati prašinu sa staklenke i podrezati fitonije po potrebi.Možda će te zanimati

Image
'MAMA JE BOLJE'

Nakon teške bolesti, naša novinarka napisala je slikovnicu kako bi pomogla svom sinu i drugoj djeci

Image
'BUDI MI PRIJATELJ'

Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"