Najbolje postavke za noćno fotografiranje

Neki od poznatih profesionalnih fotografa rekli su nam koje su postavke za noćno fotografiranje

Najbolje postavke za noćno fotografiranje

Fotografi u posljednje vrijeme svoju skupu i tešku opremu gotovo u potpunosti su zamijenili mobitelima s oznakom "Pro" koji imaju odlične performanse i omogućavaju gotovo sve vrste snimanja kao o teški fotografski aparati. Takvi mobiteli imaju sve potrebne postavke pa i postavke za noćno fotografiranje.

Izdvojili smo neke od savjeta za savršeno noćno fotografiranje.

Noćne slike ne karakterizira jednaka kvaliteta kao što to imaju dnevne fotografije. One su često tamne i nejasne pa čak ni savršeno uhvaćeni trenutak ne izgleda tako dobro kao što smo očekivali. Međutim ne stvaraju svi pametni telefoni najbolje noćne fotografije, raspitajte se dobro prije kupnje, koji to pametni telefoni imaju najbolje postavke za noćno fotografiranje.

Noćno fotografiranje nije lagano i za dobru fotografiju potrebna je praksa i solidno iskustvo, ali i dobar mobitel s dobrim postavkama za noćno fotografiranje.Obavezno koristite stativ za noćno snimanje. Isprobajte što više kadrova, proučavajte te ostavke i pokušavajte toliko dugo dok ne budete u potpunosti zadovoljni vašim noćnim fotografijama.

Za kraj ono najvažnije - U postavkama kamere aktivirajte opciju postavke za noćno fotografiranje i u trenutku okidanja fotografije mobitel pokušajte držati što mirnije