Play logo

Svi pričaju o nastupu Kraljice u 'Masked Singeru': Možeš li pogoditi tko se skriva ispod maske?

Reakcije na subotnju emisijiu 'Masked Singer' ne prestaju. Najviše se komentira tko bi se mogao nalaziti ispod spektakularne maske Kraljice koja je ove subote izvela hit 'Mama ŠČ'

Kraljica.JPG
Play logo

Četvrta emisija spektakularnog showa 'Masked Singer' je iza nas. I dok se mnogi pitaju tko se nalazi ispod koje maske, najviše komentara bilo je na nastup Kraljice i njezinu izvedbu hita 'Mama ŠČ'.

Play logo

Nema greške, ovaj glas ne možeš zamijeniti za ništa drugo. Ljudi, ovo je Jadranka Kosor 1/1. Je li moguće da je ovo Jadranka Kosor? Ona je ispod maske sto posto", rekao je Saša. "Kako ste naivni da vi mislite da je ispod Jadranka Kosor? Postoji još jedna kraljica na našem nebu, doduše književnom nebu! Riječanka, trešnje, to je Vedrana Rudan", poručio je Borko! "Ovo je bilo fantastično. Poslala bih kraljicu u Liverpool da malo ojača Let 3! Ne povlačim da se ispod krije Jadranka Kosor", zaključila je, pak, Nives.

Kraljica je prošla dalje pa ćemo otkrivanje tko se nalazi ispod genijalnog kostima kojeg je smislio Juraj Zigman morati pričekati, no dotad u anketi nam reci što misliš,tko to tamo pjeva ispod maske.

Ispuni anketu!
Play logo