Svi je pozdravljaju s 'kako ste Kraljice'

Jadranka Kosor otkrila kako je pristala na show 'Masked Singer', ali i što najviše voli raditi uz Shakirne pjesme

Jadranka Kosor bila je gošća u RTL Direktu gdje je Mojmiri Pastorčić ispričala sve o sudjelovanju u spektakularnom showu 'Masked Singer'

Bila je hrvatska premijerka, bila je ministrica, sada je najpoznatija tviterašica, ali i odnedavno i Kraljica u showu 'Masked Singer' Jadranka Kosor možda je ispala iz Masked Singera, ali svojim je izvedbama oduševila publiku.

Mnogi su pretpostavljali da se baš bivša premijerka krije ispod maske Kraljice. "Reakcije su fantastične, nisam mogla vjerovati! Po ulici ljudi pozdravljaju: 'Dobar dan, kraljice!', 'Bili ste odlični, kraljice!', 'Bravo, kraljice!' Ali to se događalo od prve emisije i prvog nastupa - mnogi su znali i djeca su po ulici vrištala: 'Kraljica, kraljica, ide kraljica!'", rekla je za RTL Direkt Jadranka Kosor, jedina bivša premijerka koja je nastupala u Masked Singeru, prenosi Danas.hr.

Image
Podcast 'Ženska strana s Marijom Pajić'

Jadranka Kosor: Obilježio me odnos s ocem, ali sam se zbog njega vrlo rano naučila boriti

"Odrasli bi me zaustavljali i ozbiljno pitali jesam li to ja. A ja sam bila vezana ugovorom, to je ozbiljan posao, i jako sam se dobro zabavljala. Izvodila bih nešto, govorila da nisam gledala i pitala o čemu se radi. Dala sam si oduška, iako sam jako teško pristala, kaže. Opisala je kako ju je producent pažljivo navodio, i nakon početnog odbijanja prelomilo je jedno pitanje. "Pristala sam jer smo došli do pitanja: 'Kad biste pristali, što biste željeli biti?' Ispalila sam da sam od djetinjstva željela biti kraljica. Rekao je: 'Pa dobro, možemo to", objasnila je bivša premijerka.

Između ostalog objasila je i zašto je odlučila pjevati pjesmu Leta 3, Mama ŠČ koja će nas predstavljati ove godine na Eurosongu, zašto je u showu 'Masked Singer' pjevala hit Manu Chaoa, ali i koju glazbu privatno sluša.

"Uz Shakiru perem prozore" , objasnila je bivša premijerka Mojmiri Pastorčić.

Cijeli zanimljiv intervju pogledaj u videu.