Pobjednik 'Masked Singera' Damir Kedžo: 'Morat ću porazgovarati sa Sašom Lozarom, očito me ne zna tako dobro'

Sinoć je završila druga sezona najluđeg spektakla pod maskama, a pobjedu je odnio nevjerojatan Tovar, odnosno Damir Kedžo

kedzo 1.PNG

U subot je velikim grandioznim finalem završena druga sezona 'Masked Singera', a posljednji je masku skinuo pobjednik kojeg je izabrala publika. Iza maske Tovara skrivao se genijalni Damir Kedžo.

Image

Pobjednik 'Masked Singera' je Damir Kedžo! Izvanredni Tovar poručio: 'Hvala na prekrasnom putovanju, stvarno sam uživao!'

Tovar je za svoj prvi nastup večeri odabrao Severininu pjesmu "Djevojka sa sela", koju je simpatično preradio te je postao "tovarić sa sela". Drugi put pjevao je hit "Poljubi zemlju" legende Miše Kovača. Svojom izvedbom oduševio je detektive.

Tovar je u superfinalu otpjevao pjesmu Lewisa Capaldija "Someone You Loved" i oduševio.

"Bilo je stvarno zabavno pjevati pjesme koje prije toga nisam izvodio, super je bilo sa svima raditi ova dva mjeseca", rekao je pobjednik za Net.hr.

"Nisam ušao u ovaj šou u natjecateljskom modu niti sam na to gledao kao na borbu. Cijela poanta bila je: Idem se prepustiti i uživati", istaknuo je Kedžo.

Svi natjecatelji 'Masked Singer" moraju kriti od svih da su upravo oni u showu.

"Nisam nikomu rekao, ali sumnjali su. Bilo je čak i smiješno. Moja sestra ima takav sluh da je odmah skužila, no ja sam šutio i radio po svome. Govorio sam da imam nekog posla u Zagrebu pa mi je netko morao čuvati psa...", otkrio nam je pjevač.

Najviše ga je, kaže, iznenadilo to što ga dugogodišnji prijatelj i suradnik Saša Lozar nije odmah prepoznao.

"Trebale su mu čak tri emisije da me skuži, a znamo se 20 godina. Rekao sam mu sada, nakon što sam se razotkrio, da ćemo popričati kasnije jer me očito ipak ne zna toliko dobro kao što sam mislio", ispričao je Kedžo kroz smijeh.

Ako si propustila finale, ali i sve epizode 'Masked Singera' možeš ih pogledati na PLAYU.