Ljubav je na selu

Zvonka nije bilo briga za Smiljine suze: 'Moj Zvonkec se trudi biti manipulator'

U Osijeku se atmosfera jako promijenila. Zavladala je neka čudna i zaglušujuća tišina.


Zvonko i Smilja samo su šutjeli i čini se kako nisu baš entuzijastični oko nastavka ljubavi nakon showa.


"Planirao sam jedan lijep i ugodan završni dan, a na kraju sam doživio samo tišinu", rekao je Zvonko.

"Ne znam što bih pričala s njima. Uvijek nešto filozofira", požalila se Smilja, a u tihoj vožnji automobilom pustila je i suzu.

Iako nije reagirao, Zvonko je primijetio Smiljanine suze pa komentirao: "Kod nje suze ranije poteku po mom mišljenju nego što bi trebale. Bez nekog posebnog, značajnog ili važnog razloga."


Smilja mu je pokušala privući pažnju, ali čini se da ju je Zvonko samo ignorirao. "Ne znam bi li se smijala ili plakala", rekla je Smilja, a onda pred Zvonkom komentirala: "Još nije primijetio da sam tu."

Na njezin komentar ju je Zvonko konačno pogledao, a ona ga je pitala je li nevidljiva. "Otkad si ušao u auto, još me pogledao nisi", rekla je Smilja, ali Zvonko je negirao njezine optužbe. "Tri puta sam ti prišao i tri puta nisam dobio ni riječ", rekao je Zvonko, a Smilja ga je optužila da laže.

"Zamolio sam je da idemo na doručak, gledala je u mene i ništa nije odgovorila pa sam otišao na doručak sam", rekao je Zvonko.


"Manipulator. Moj Zvonkec se trudi biti manipulator", zaključila je Smilja, a Zvonku se požalila da se ona jedina trudi oko svega.

Zvonko je nastavio filozofirati pa joj je samo odgovorio: "Prvo da dogovorimo osnovna pravila komunikacije. Kad ja pričam, ti šuti, kad ti pričaš, ja šutim. Da se čujemo što jedno drugome imamo za reći."

Smilja ga je prekinula pa rekla: "Ja mogu pričati cijeli dan, a ti nećeš čuti što sam rekla."


Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo