Milko je opet s bivšom ženom, Silvana špijunirala Dragoljuba, a Hrvoje pisao Paulini: 'Zvao me cijelu noć da se nađemo'

Nakon sezone prepune iznenađenja, rasprava, suza, ali i ljubavi, romantičnih spojeva i putovanja, konačno je stiglo vrijeme za posljednje zajedničko okupljanje farmera i svih njihovih dama s farmi.

Ljubav je na selu - Silvana optuzuje.PNG

Milkova Jasna poručila je da stiže u glamuroznom izdanju, posebno za famera. Ljiljana je bila spremna za susret sa svojom suparnicom Silvanom.

''Ja sam glavna zvijezda showa, danas je mojih pet minuta. Uredila sam se ovako da se vidi kako će danas maske pasti'', poručila je Silvana s crvenom perikom na glavi, dodavši da je spremna na suočavanje.

Image

''Jako sam nabrijana i bit će tu svašta, možda čak i čupanja kose. Ljubavi nema, Zvonko voli samo pare'', poručila je na ulasku Irena, a složila se i Brankica.

I Sinišine djevojke Paulina i Vesna stigle su na susret. ''Uopće se ne veselim, razočarana sam'', poručila je Hrvojeva kandidatkinja Suzana, dok je Marina ustanovila kako ona sigurno nema hrabrosti da se suoči s njom i Draganom.

''Ona nije osoba s kojom bih ja mogla sjesti i popiti kavu'', komentirala je Suzanu.

Voditeljica Anita Martinović pozdravila je dame te najavila ulazak farmera koji su dočekani uz pljesak.

Image

Prvi je na redu bio Hrvoje koji nije mogao sakriti tremu kad je sjeo pored svojih cura. Poručili su da su svi ostali u dobrim odnosima, a Marina i Hrvoje prijatelji.

''Očekivala sam da će Dragana pobijediti… Sve što je rekla protiv mene, ja joj ne zamjeram'', poručila je Suzana.

Na redu je već bio Milko, pokazavši da je spreman na podbadanja. ''Ljubomorna si što sam te izbacio'', poručio je Mandi.

Image

''Milko i ja smo se dogovorili da ostanemo prijatelji, iako on naginje prema nekim bliskim susretima'', poručila je Jasna, ''Milko mi je prijatelj s povlasticama''.

Anita je pozvala Zvonka. Irena i Brankica bile su posebno spremne na suočavanje, dok je nasmiješena Smilja pohvalila njegov izgled.

''Nije mi ni pisao niti mi zahvalio na sudjelovanju… Dopisivao se s ove dvije, a ja na kraju sve doznala… On uopće nije iskrena osoba, želi biti popularan'', krenula je s napadom Irena, dok je farmer poručio da Irena zvuči ogorčeno.

''Neka se ispuše taj balon. Više me povrijedi ono što govori, a nije istina'', priznao je Zvonko.

Image

Stigao je i Siniša, spreman da se susretne sa svojim damama, a nakon njega uz smiješak je stigao i najmlađi Ivan. Anita je obznanila ostalima da Gabrijela zbog ozljede na radu večeras nije mogla doći.

''Drugačije je zračio kad je ušao, opušteniji, sretniji, ponosniji'', Vanja je primijetila.

''Nije mi nimalo falio'', poručila je Dona, priznavši da se nisu čuli nakon romantičnog putovanja, a ona je čak i blokirala njegov broj na aplikaciji za dopisivanje.

Image

Za kraj, ostalima se pridružio i Dragoljub. ''Kad već neće da se čujemo, da se barem vidimo'', poručila je Silvana pa tajnovito komentirala, ''Lažnim suzama ga je osvojila, postoji poruka, istina postoji, maske će se danas skinuti. I ne zovem je imenom, ona je za mene 'kandidatkinja iz metropole'.''

''Njezin ego je nadvladao sve drugo'', komentirao je Silvanu Dragoljub.

Silvana ga je upitala: ''Što ti je gospođa iz Austrije koju posjećuješ i prenoćiš kod nje?''

''To mi je sestra'', odgovorio je, a Ljiljana je potvrdila njegovu priču.

Image

''Zašto ste se u Novom Vinodolskom prijavili kao zaručnici? Ja sam nazvala hotel i predstavila se kao netko tko ima farmeru nešto hitno reći, ali da je njemu ugašen mobitel… Ženskica je rekla da je on sa zaručnicom, napustio je hotel. Ako ću nekome predati srce, moram malo više znati'', nastavila je Silvana prepričavati svoju istragu o događajima prije odlaska na farmu, a Ljiljana se nije mogla prestati smijati.

''Želim reći da uopće ovdje nije potreban nikakav komentar… Tako izlaziti s nekim teškim optužbama, vrlo sklisko'', rekla je Ljiljana.

Prvi video s farme bio je onaj Hrvojev, a djevojke su se na podsjetnik na svoje burne svađe samo slatko nasmijale. Marina i Hrvoje obznanili su da su ostali dobri prijatelji.

Image

''Dragana i ja sumnjamo da su Suzana i Hrvoje nešto imali. Jednu večer na farmi Hrvoje je legao između Suzane i Dragane. Dragana je morala leći na pod i pravila se da spava'', započela je priču Marina.

''Nije lagala, Suzana ga je ljubila, bilo je neko cmoljakanje'', rekla je i Dragana.

''Nije ništa bilo ni prije ni sad. One su klan'', pravdao se Hrvoje, no teško je pronalazio riječi.

Suzana je rekla da nikad ne bi mogla biti s njim te da je doznala da je čak slao poruke i Paulini, što je ona i potvrdila!

''On je mene nazivao cijelu noć da se nađemo. On je kao leteći medvjedić'', rekla je Paulina, priznavši da njegovu ponudu nije prihvatila.

Image

''Otvoren sam za sve opcije. I za Suzanu i za sve'', poručio je Hrvoje.

Idući prilog o Milkovoj farmi sve je nasmijao, a najviše mu je zamjerala Manda.

''Čovjek nas je lijepo dočekao, ali ja nisam taj tip žene, nije mi se odmah svidio. Nije mi to to'', poručila je, rekavši da je njoj posvećivao najmanje pažnje.

Jasna i Milko priznali su da nastavka njihove ljubavne priče neće biti, iako mi je bilo lijepo.

''Kako je vrijeme prolazilo, više smo postajali prijatelji'', rekla je Jasna, dok je Anica dobacila da na farmi često nije mogla zaspati od škripe farmerova kreveta, no Milko je sve porekao.

Image

''Moja bivša mi je pokucala na vrata i sad već znaš što se dešava… Rekla je da ponovno želi doći k meni. Gledao sam njene lijepe oči, emocije su proradile. Draga moja Darkice, prihvaćam te! Nije još definitivno, ali se nadam'', priznao je najstariji farmer.

A kakva su sve neočekivana priznanja i iznenađenja farmeri i kandidatkinje pripremili za sutra, gledatelji će vidjeti u velikom finalu 15. sezone 'Ljubav je na selu'.