Ljubav je na selu

Milko i Jasna ne mogu se dogovoriti gdje će živjeti - on bi u Šibeniku, a ona u Sarajevu

Jasna ne može bez Sarajeva, a Milko ne može bez Šibenika. Hoće li se moći dogovoriti?

"Ne pričamo o najglavnijoj stvari", rekao je Milko Jasni dok su bili na romantičnoj večeri.

"Gdje ćemo mi živjeti - u Sarajevu ili u Šibeniku?", upitao ju je Milko.

Iako je prvo rekla da ne zna, Jasna se brzo predomislila i rekla da će živjeti u Sarajevu.

"Ne mogu ja bez Sarajeva", rekla je Jasna, a Milko odmah dodao: "Ne mogu ja bez Šibenika." Jasna mu je na to samo kratko i jasno odgovorila: "Morat ćeš."

Iako je potom komentirao da mu Sarajevo uopće nije daleko, posebno kad nekog voliš, Milko je imao prijedlog koji se Jasni nije nimalo svidio.

"Sedam dana ti dođeš u Šibenik, pa onda ja dođem u Sarajevo. I onda jedno mjesec dana napravimo pauzu. Što misliš o tome?"

"Pauzu da napravim s tobom? Pa ja ne znam što ti radiš ovdje mjesec dana", rekla je Jasna i prigovorila Milku da se samo zabavlja kad nje nema.

"Čim sam ja otišla, ti si navečer izašao i dernečio do ujutro", rekla je Jasna, na što se Milko pokušao obraniti da mu je tu večer prijatelj slavio rođendan. "Uvijek je neki prijatelj", rekla je Jasna.

"Ljubomora možda postoji kod Jasne, ali kod mene ta ljubomora apsolutno ne postoji", komentirao je Milko.

Nakon toga, Milko je ponovno pokušao nagovoriti Jasnu na svoj prijedlog; da ona povremeno dolazi u Šibenik, a on povremeno u Sarajevo. Jedino čega se boji je da Jasna u autobusu na putu od Sarajeva do Splita ne upozna nekog kršnijeg Dalmatinca. "Sve je moguće", rekla je Jasna i dobro se nasmijala.