Kako znati da vas je netko blokirao na Messengeru

Sigurno ste i vi korisnik ove Facebook aplikacije, pa ako biste željeli znati da li vas je netko blokirao evo informacija o tome kako znati da vas je netko blokirao na Messengeru

Kako znati da vas je netko blokirao na Messengeru

Opcija 'seen' na Messengeru, kao i na drugim mrežama, donijela je brojne svađe i neugodnosti te stvorila netrpeljivosti među ljudima. Ali što ako vam kažemo da je možete isključiti i da je moguće blokiranje poruka na Messengeru? Kako možete znati da vas je netko blokirao na Messengeru? 
Netko tko vas je blokirao na messengeru prvenstveno je osoba koja vas zbog nečeg ne voli, tako da možda i nećete biti iznenađeni kada otkrijete da vas je blokirala.


ImagePrvo što trebate provjeriti ako želite znati da li vas je netko blokirao na Messengeru je provjeriti jeste li blokirani ili ste "samo" bivši prijatelji.

Prijatelja možete potražiti pomoću Facebook pretrage. Ako vas je "prijatelj" blokirao, nećete uopće moći vidjeti njegov profil. Ako odaberete "Prikaži sve" postoji mogućnost da vidite njihov profil.

Kada kliknete na profil tog prijatelja, vidjet ćete osnovne informacije o njemu, što znači da niste blokirani, već samo "unfriendani". Ako ne vidite ništa, riječ je o bloku i znate da vas je taj netko blokirao na Messengeru.


Ako ste imali razgovore s traženom osobom u Messengeru, otvorite Facebook i otiđite na Messenger te odaberite sve razgovore sa "See All in Messenger". Zatim odaberite razgovor s osobom koju provjeravate. Njihova profilna slika se neće učitati i nećete moći kliknuti na njihovo ime ili im pregledati profil. Sve to bit će znakovi da vas je "prijatelj" blokirao. Slanje poruka također neće funkcionirati. 
Ako je vaš "prijatelj" samo deaktivirao svoj profil, njegovo ime nećete ni pronaći. Umjesto njega pisat će 'Facebook User'.

Nakon ovoga i dalje se pitate da li ste blokirani na Messengeru?

Jedini pravi način kako znati da vas je netko blokirao na Messengeru  je pitati osobu je li vas blokirala, ako je uopće vrijedna toga, a to vi najbolje znate.


Možda će te zanimati

Image
'MAMA JE BOLJE'

Nakon teške bolesti, naša novinarka napisala je slikovnicu kako bi pomogla svom sinu i drugoj djeci

Image
'BUDI MI PRIJATELJ'

Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"