Ideje kako složiti tortu od pelena

Torta od pelena je idealan poklon za novu mamu i zato će vam dobro doći nekoliko savjeta kako složiti tortu od pelena

Ideje kako složiti tortu od pelena

Osim što je torta od pelena zaista fora poklon za mlade roditelje jer ludo izgleda, torta od pelena je vrlo korisna. Nije nešto što će doći na policu da sakuplja prašinu. Pa evo i nekoliko ideja kako složiti tortu od pelena.

Ako je vaša prijateljica nedavno rodila, jedan od najboljih kreativnih poklona je torta od pelena, koja svakoga oduševi kada je dobije na poklon. 

Tortu od pelena svatko može napraviti ako si pusti mašti na volju, a evo kako složiti tortu od pelena i što vam je potrebno.

Uzmite 2 paketa pelena ili oko 60 pelena te obične kuhinjske gumice i tvrdi okrugli krug rola od role papira. Trebat će vam i ljepilo vrpce za pričvršćivanje

Nekoliko ukrasnih vrpci te naljepnice po želji.
Papir za poklon odaberite po želji, iako je prozirni celofan najbolji izbor.

Za početak upotrijebite škare i njima zarežite krug od tvrdog papira ili kartona. To je potrebno za dno torte kako biste je lakše transportirali.  
Na sredinu tog kruga u okomit položaj zalijepite rolu od papirnatih ručnika. 
Kada se ljepilo posuši, uzmite pelene pripremljene tako da ste u valjak zarolali svaku pelenu i onda učvrstili običnom kuhinjskom gumicom.

Kad zarolate sve pelene nastavite s izradom torte. Počnite oko role od papira slagati pelene sve dok ne završite krug. Kada ga završite možete ih učvrstiti ukrasnom vrpcom, ali je najbolje zavezati ju u dva čvora. 

Oko torte stavite poklončiće koje ste kupili uz pelene, pa ih pričvrstite gumicama ili vrpcama, a na sam vrh možete staviti plišanu igračku. To je ujedno i najbolji način kako složiti tortu od pelena, ali svakako će vaša mašta dati svoj posebni pečat takvoj torti.Možda će te zanimati

Image
ASTRO SAVJET ZA UTORAK

Dnevni horoskop: Ovnovi samo opušteno, a Blizanci mogu snažno naprijed

Image
PRESLATKI!

Trendi u psećem svijetu: Najslađi božićni puloveri i ove će zime grijati naše pse