žena.hr testerice ocijenile Franck Bianka instant napitke od žitarica i cikorije

Svaki trenutak je poseban uz Bianka instant napitke od žitarica

žena.hr testerice ocijenile Franck Bianka instant napitke od žitarica i cikorije

20 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 27.09.-15.10.2016. testiralo je Franck Bianka instant napitke od žitarica i cikorije.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja bi li proizvod preporučila drugima i bi li ga opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:


 • Nakon kušanja Bianka napitka, kako biste opisali teksturu Bianke?
 • Molimo vas da ocijenite vizalni doživljaj, miris i okus Bianka napitka (instant napitak od žitarica) 
 • Kako komentirate vizualni identitet (ambalažu) Bianke (instant napitka od žitarica)?
 • Kakav Vam je napitak u cjelini nakon što ste probali?
 • Uz koje jelo bi Vam odgovarala Bianka (instant napitak od žitarica)?
 • Po vama za koga je najinteresantniji ovaj proizvod i zašto? 
 • Može li Bianka (instant napitak od žitarica) biti samostalni obrok?
 • Što Vam je nabitnije kod odabira kavovine tj napitka od žitarica?
 • Koji od 3 okusa Vam se čine najinteresntniji, te bi ste ga voljeli kupiti i zašto?
 • Zašto konzumirate kavovine tj napitke od žitarica?
 • Konzumirate li kavovine tj napitke od žitarica klasične (mljevene) ili instant i koje? Koliko učestalo i u kojoj prilici?
 • Gdje najčešće kupujete kavovine tj napitke od žitarica?
 • Franck „klasične“ kavovine tj napitci od žitarica nastaju prženjem korijena cikorije, ječma, ječmenog slada i raži. Bojom i okusom na prženo, kavovine imitiraju neke senzorske osobine kave, no ne sadrže kofein. Može se piti uz dodatak mlijeka, te zaslađena šećerom ili drugim sladilima. Nadalje, instant kavovina tj napitak od žitarica kao što je Bianka Classic predstavlja ukusan instant napitak na bazi žitarica bogat vlaknima. Dobivena je postupkom prženja, ekstrakcije i instantizacije pažljivo odabranih sirovina ječma, cikorije, ječmenog slada i raži. Zbog svoje blage arome i brze pripreme, idealan je odabir za sve kojima je potreban praktičan i ukusan napitak spreman u trenu. Biste li poistovijetii pojam „kavovina“ s pojmom „napitak od žitarica“ i zašto?

Na temelju 20 pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je visokih 4.75, a .

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a u nastavku smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

sanya: "Nakon prvog gutljaja zaljubila sam se u taj okus. Za mene je on savršen. Dugo sam tražila zamjenu za kavu i mogu reći da sam je u Bianki našla. Kad vidim napitak u šalici koji je lagano kremast, sa malo pjene, božanskog mirisa i okusa, a sve od prirodnih sastojaka i bez kofeina, mogu reći da je to to."

mjuza7: "Miris prvim potezom aluminijske zaštitne folije osvaja receptore njuha. :-) Miris je dovoljno jak, ali ne i prenapadan, već ugodan i primamljiv. Okus je pun, podsjeća na kavu, a meni osobno finiji nego prava kava. Vizualni doživljaj je odličan, izrazito sitno mljevena kavovina bez onih laganih, napuhanih granulica kao u većini instant napitaka."

stellaxoxo: "Napitak u cjelini mi se izrazito sviđa i definitivno je ostvario svaku točku mojih očekivanja. Moja cijela obitelj je također probala i nastavit ćemo kupovati Bianka instant napitke koje smo ovom prilikom prvi puta upoznali."

juice9: "Obožavam miris i okus Bianka napitaka. Odlične su. Ne mogu odlučiti koji okus mi se najviše sviđa- čokolada, classic ili cikorija. Ove zamjene za kavu su mi čak ukusnije od kave o kojoj sam ovisnik"

marmil25: "Okus Bianka napitka me oduševio (opet, kao mala sam često pila Bianku Classic), a miris nespravljenog napitka me stalno vuče u kuhinju iako sam svjesna da ne mogu živjeti od tog napitka haha"


Možda će te zanimati

Image
UMJESTO SMEĐE I SIVE

Unesi malo boje: Najljepši ljubičasti komadi za razigrane kombinacije

Image
OBRVE SU OKVIR LICA

Dovoljno je samo nekoliko koraka do savršenih obrva i naglašenih očiju