Topli obrok za potrebite

U Petrinju su stigli i poznati hrvatski chefovi kako bi kuhali za potrebite

I naši najpoznatiji kuhari pokazali su svoje veliko srce i u samo nekoliko sati organizirali namirnice i krenuli u Petrinju skuhati tople obroke svima kojima je to trenutačno itekako potrebno

chef.jpg
Foto: Facebook

Uspješni hrvatski chefovi koji od početka pandemije djeluju na Facebook stranici "Chef kuha doma" nisu sjedili kod kuće i gledali potresom razorena mjesta već su se skupili i odlučili pomoći. Uzeli su food truck i zaputili se u Petrinju kako bi ondje kuhali za potrebite.

Svi znamo koliko je važan kuhan topli obrok, a to je definitivno ono što oni mogu ponuditi. Članovi Udruge zagrebačkih ugostitelja tako u improviziranoj kuhinji pripremaju tople obroke i pomažu Petrinjcima.

“Ovdje je koma,” napisali su na svojim Facebook profilima chef Mate Janković i vlasnik SoHoa Igor Čimbur koji su već neko vrijeme dio " Chef kuha doma" zajednice.

“Do sada smo skuhali 500 porcija! Situacija je očajna! Ovo je grozno! Kuhamo i djelimo dalje! Svi koji trebaju topli obrok mozete ga dobiti na Trgu HR branitelja u Petrinji!” objavio je Čimbur.

Pozvali su i ostale kolege da im se pridruže ako mogu i dođu u Petrinju. Također pozvali su da se prate stranice Crvenog križa gdje točno stoje informacije kako pomoći i što doista treba.

Također želite li uplatiti novčanu donaciju, Chef kuha doma dao je račun HR0825030071110003852 na koji možete uplatiti novac za namirnice koje će oni potom pripremiti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.