Uskrsne slastice

Pet slatkih recepata za Uskrs koje smo pronašle kod domaćih food blogera

Ako još ne znaš kako zasladiti Uskrs ove godine, inspiraciju pronađi kod sjajnih domaćih blogera. Izdvojile smo nekoliko slatkih recepata koje želimo probati

339191922_607066354337983_7466281323222219537_n.jpg
Foto: Marija Laća

Nismo se ni okrenuli, ožujak je već završio, proljeće je započelo (barem kalendarski, ako ne i vremenski), a ove godine Uskrs nam je stigao i nešto ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Kreativne ideje

Uskrsni vijenac: Kako napraviti najljepši proljetni ukras za vrata ili blagdanski stol

Pred nama je blagdanski vikend i dok mnogi od nas već imaju ideja za slani jelovnik - od šunke u kruhu, jaja i mladog luka do purice s mlincima ili janjetine s krumpirom - inspiracije za slastice uvijek nam dobro dođe!

A kao jedno od najboljih mjesta za traženje gastro inspiracije definitivno su food blogovi, stoga i ovog blagdana ideje tražimo kod kreativnih i talentiranih domaćih blogera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako smo kod Darka Debića koji se krije iza bloga Samo jedan griz pronašle savršen recept za prhke piliće s kremom od limuna. Doris Valković, poznatija kao Foodoris podijelila je super recept za prave proljetne cupcakese od mrkve. Mile Butorac iliti Hungry Mile oduševio nas je sa sočnom mak štrucom, a kod Anamarije Habuš koja stoji iza bloga Mrvice sa stola pronašle smo preslatke uskrsne dvobojne kekse. Naravno, Uskrs ne može proći bez mirisne pince, a naša Domaćica Sanja Mijac ima savršen recept.

Sve recepte pronađi u nastavku i učini ovaj Uskrs najslađim ikad!

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.