Praktična inovacija za još jednostavniju pripremu omiljenih kolača

Novo! Special Puding iz Dr. Oetkera

Praktična inovacija za još jednostavniju pripremu omiljenih kolača

Omiljeni kolači i torte tradicionalno su dio proslave posebnih trenutaka koje dijelite s vašim najdražima, a kako bi im mogli posvetiti još više vremena, Dr. Oetker predstavlja inovativni trio - Special Pudinge uz koje je priprema kolača još brža i jednostavnija.  

Kremšnite, mađarice i jaffa kolač rado su viđeni na stolovima diljem Hrvatske. S novim Special Pudinzima za Kremšnite, Mađarice i Jaffa kolač, ljubitelji slastica od sada će moći još češće uživati u njima.

Dr. Oetker Special Pudinzi osobiti su upravo jer pružaju posebno bogatu i pjenastu teksturu prilagođenu za kreme za kolače, zadržavajući nadaleko poznati okus vrhunskog Dr. Oetker pudinga. Idealni su za potrošače koji lako prihvaćaju praktične inovacije i ne boje se eksperimentirati s već tradicionalnim desertima.

Dr. Oetker Special puding za Kremšnite s okusom vanilije dolazi u praktičnom pakiranju koje savršeno odgovara potrebnoj količini za stvaranje omiljene slastice, a na vama je da odlučite hoće li biti više samoborskog ili zagrebačkog stila.

Kako posebni trenutci i blagdani ne mogu proći bez mađarica, osmišljen je Dr. Oetker Special puding za Mađarice s okusom čokolade uz koji u samo nekoliko jednostavnih koraka napravite ovu ukusnu slasticu.  

Dr. Oetker Special puding za Jaffa kolač može se koristiti u različitim vrstama kolača i idealan je za nove kombinacije. Budite kreativni i osmislite svoje recepte s neodoljivom kombinacijom čokolade i naranče ili se prepustite užitku pudinga kao zasebne slastice.

Uz idealan omjer cijene i količine u praktičnim pakiranjima od 80g i 100g uz Dr. Oetker inovativni trio iznenadite svoje najdraže omiljenim tradicionalnim slasticama ili provedete ugodne trenutke uz razne kombinacije pudinga kao zasebnog deserta.

Preporučena neobvezujuća maloprodajna cijena Dr. Oetker Special Pudinga iznosi 5,99 kuna.