Opojno iskustvo uživanja u vrhunskom espressu u vašem domu! Barcaffe Perfetto

U vremenima kada smo pozvani na odgovornost kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje, primorani smo se odreći nekih omiljenih užitaka. Međutim, neki užitci su nam praktički na dohvat ruke…

Opojno iskustvo uživanja u vrhunskom espressu u vašem domu! Barcaffe Perfetto

U vremenima kada smo pozvani na odgovornost kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje, primorani smo se odreći nekih omiljenih užitaka. Međutim, neki užitci su nam praktički na dohvat ruke… poput pripreme vrhunskog espressa. Ona nikada nije bila jednostavnija. Svakodnevno kod kuće možemo uživati u šalici ovog omiljenog napitka, a to najbolje znaju svi oni koji traže najbolje za sebe. Kapsule Barcaffè Perfetto savršen su odabir za pravi espresso kod kuće. Zahvaljujući 50 godina dugoj tradiciji, Barcaffè je prepoznao istančane ukuse ljubitelja kave na ovim prostorima te je ponudio mješavinu posebno odabranih sorti arabike i robuste koje se savršeno nadopunjuju. Samo birana zrna potpuno zrele kave omogućuju delikatnu ravnotežu okusa koja se nalazi u Perfetto kapsuli.


ImageKako bi kava bila u potpunosti zaštićena, kapsule su posebno dizajnirane za maksimalno očuvanje svježine, arome i okusa vrhunske kave.  Iznimno je jednostavna za pripremu i omogućava kvalitetnu ekstrakciju na svim Dolce Gusto i Nespresso kompatibilnim aparatima.

Iz svoje radne sobe, kuhinje ili pak dnevnog boravka uz okuse Perfetto kave na kratko otputujte na plantaže Afrike, Azije i Južne Amerike. Probudite svoju maštu i trenutke opuštanja pretvorite u poseban doživljaj. Jer po kavi se dan poznaje.
*Barcaffe Perfetto kapsule možete naručiti iz udobnosti svojeg doma preko Barcaffe webshopa.

Image

Možda će te zanimati

Image
'MAMA JE BOLJE'

Nakon teške bolesti, naša novinarka napisala je slikovnicu kako bi pomogla svom sinu i drugoj djeci

Image
'BUDI MI PRIJATELJ'

Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"