Najukusnije proteinske tjestenine hrvatske kvalitete- Matičnjak, stigle u Lidl

Ostvarena suradnja između prodajnog lanca Lidl i hrvatskog brenda Matičnjak, razveselit će mnoge ljubitelje hrvatskih proizvoda

Najukusnije proteinske tjestenine hrvatske kvalitete- Matičnjak, stigle u Lidl

Hvalevrijedan program pod nazivom „Okusi svoj zavičaj“, uvrštava samo najkvalitetnije domaće proizvođače, koji se svojim trudom i izvrsnošću – izdvajaju. U Lidlovu ponudu ulaze 3 vrste proteinskih tjestenina, ona od sezama, lješnjaka i svima dobro poznata chia tjestenina.


Image


Svaka od njih ima svoja hranjiva svojstva i osim što su iznimno zdrave, odličnog su okusa. Njihova glavna karakteristika su proteini koji kontroliraju apetit, povećavaju osjećaj sitosti, a mišićima pomažu u rastu i oporavku. Količina vlakana iz ovih tjestenina, kontrolira razinu šećera u krvi i samim time, energija je kontinuirana. Ne sadrže jaja, boje i aditive, i potpuno su sigurne za sve uzraste te već za desetak minuta, možete imati ukusan ručak od kojega će vaša energija biti na zavidnoj razini.

Image


Ova uspješna suradnja između brenda Matičnjak i trgovačkog lanca Lidl, svjedoči o hrvatskoj kvaliteti, koju danas, više nego ikad, moramo podržavati, a domaći proizvođači bi trebali biti cijenjeni i police u trgovinama, trebale bi biti ispunjene domaćim proizvodima. Lidl je ovim programom potaknuo na kupovinu i podržavanje domaćeg, što je prije svega prilika proizvođačima da predstave najbolje od najboljeg. Više o Matičnjaku saznajte ovdje.


Možda će te zanimati

Image
'MAMA JE BOLJE'

Nakon teške bolesti, naša novinarka napisala je slikovnicu kako bi pomogla svom sinu i drugoj djeci

Image
'BUDI MI PRIJATELJ'

Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"