Ledo savijača cheesecake malina – novi okus omiljenog deserta

Hrvati obožavaju savijače novih i inovativnih okusa

Ledo savijača cheesecake malina – novi okus omiljenog deserta

Ledo savijača cheesecake malina novost je iz linije Ledo premium proizvoda. Ovaj novi Ledo proizvod ima duplo punjenje koje spaja finu kombinaciju sira i maline omotano lisnatim tijestom. Ovaj ukusan desert proizveden u Ledo tvornici u Zagrebu, donosi prepoznatljivu i popularnu slasticu, savijaču u potpuno novoj i nedoljivoj kombinaciji okusa koja će oduševit sve ljubitelje slatkoga koji žive užurbanim životnim stilom i nemaju previše vremena za pripremu deserta. U prilog tome koliko je kupcima omiljena Ledo savijača, govori i podatak da je potrošnja, u odnosu na 2014. godinu porasla 15%.

„Ledo kao inovativna kompanija osluškuje želje i potrebe potrošača, pa tako u proizvodu kao što je savijača savršeno spajamo tradiciju i inovativne okuse. Hrvati generalno vole savijače, stoga smo ponudili nešto potpuno novo i drugačije što se pokazalo kao potpuni pogodak. Koliko smo u tome uspješni pokazuje i podatak da smo u odnosu na 2014. godinu povećali prodaju za 15%.“ istaknula je Ana Štebih, direktorica marketinga i razvoja Leda.

Savijače, pogotovo one tradicionalno pripremljene sa sirom, višnjama ili jabukama su vječni klasici koji su sastavni dio hrvatskog kulinarskog naslijeđa. Ova tradicionalna slastica od lisnatog tijesta pruža, međutim, puno više mogućnosti, a neke od njih hrvatskim je potrošačima predstavio i Ledo svojom ponudom tradicionalnih savijača inovativnih okusa. Uz najnoviji okus cheesecake malina, u Ledo škirnji i asortimanu proizvoda nalaze se i savijača s vanilijom i šumskim voćem, koja je jedna od najpopularnijih, savijača s okusom tamne čokolade i višnje te savijača s okusom Jaffa s omiljenom kombinacijom čokolade i naranče. Ledo savijače savršen su desert za različite prigode, upravo zbog svoje jednostavne i brze pripreme.