403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Gastro
Gastro

Savršen ručak u trenu: Janjeći kotleti s krumpirom i ružmarinom

Savršen ručak u trenu: Janjeći kotleti s krumpirom i ružmarinom
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Naša gastro blogerica Ivana Perić Rabhi u pripremama je za Uskrs. Zato smo u današnjem videu učili kako napraviti savršen ručak- janjeći kare s mladim krumpirom i ružmarinom

Janjeći kare s mladim krumpirom i ružmarinom

Sastojci:

3 komada janjećih kotleta (po osobi)

6 kom mladog krumpira (manjeg)

1 žlica cvijeta soli

Maslinovo ulje

Papar

2 veće grančice sviježeg ružmarina

Priprema:

Ugrijati grill tavu. Staviti janjeće kotlete i pecite sa svake strane 4 min dok ne dobiju zlatno smedju boju. Ružmarin umačite u maslinovo ulje i koji put premažite kotlete za vrijeme pečenja.

Krumpir oprati i staviti kuhati u komadu u slanu vodu 7-8 min (ovo možete učiniti i dan ranije). Pustiti da se ohladi.

Treba ostati roze unutra, ali bez krvi. Posoliti meso sa cvijetom soli. Dok spremite krumpir, meso ostavite u pećnici zagrijanoj na 120 C.

Krumpir narezati na ploške i ispeći ih na  istoj tavi.

Poslužiti uz salatu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Iz naše mreže
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx