Genijalno rješenje

Ovo nam treba! Radni stol koji se pretvara u krevet kao stvoren za ured

Grčka dizajnerica stvorila je radni stol koji se po potrebi pretvara u krevet za drijemanje i kutak za opuštanje usred napornog radnog dana

BeFunky-collagesssssss.jpg
Foto: Pexels/Instagram

Stoliću, prostri se! u ovom slučaju ima malo drugačije značenje, no jednako lijepo. Sigurno ti se, ne jednom, dogodilo da te u uredu, nakon ručka obuzme toliki umor da bi najradije legla na pod i malo odspavala.

Image
Osvježi izgled svog doma

Dizajneri interijera otkrili kako jednostavno osvježiti prostor

No, to je u našoj kulturi nepristojno pa ako nisi usvojila vještinu spavanja otvorenih očiju, preostaje ti popiti dupli espresso pa odraditi udarnički do kraja smjene. No, imamo sjajnu vijest za tebe. Grčka dizajnerica iz Studija NL, Nancy Leivaditu, tijekom studija u New Yorku dosjetila se radnog stola koji se po potrebi, a potreba je u nekim trenucima velika, pretvara u krevet!

Nancy je živjela u malenom stanu s puno cimera i praktična ideja nametnula se sama od sebe. Ok, nije ovo krevet u kojem ćeš kvalitetno spavati svaku noć, no savršen je ako trebaš "ubiti oko". Kao stvoren za popodnevni odmor na poslu.

Napravljen je od lakiranog bijelog drveta, metala i kože te se vrlo jednostavno prostre u postelju, koja se nalazi u njegovom donjem dijelu. Čak ima i prostor za maleni televizor. Ovaj je stol tek prototip, no ne sumnjamo da će uskoro biti dostupan na tržištu.

Sve što onda trebaš je uvjeriti i šeficu ili šefa da investira u novu uredsku opremu, a ako si ti šefica, nagraditi svoje zaposlenike. Sigurno su zaslužili!