Razmišljaš o novoj boji zidova? Evo što kaže tvoj horoskop

Tvoja savršena nijansa zapisana je u zvijezdama

Razmišljaš o novoj boji zidova? Evo što kaže tvoj horoskop

Kad odabireš boju koja će oblikovati tvoje okruženje, važno je uzeti u obzir kako se osjećaš s različitim nijansama. 

Na kraju dana, tražiš li ugodu meke plave boje ili energetsko pojačanje vatreno crvene? Kad utvrdiš onu pravu boju boje za svoje osobno okruženje, korisno je razmišljati o svojim emocionalnim potrebama na temelju horoskopskog znaka. 

Stoga smo se bacile u istraživanje i pronašle idealne nijanse boja za svaki horoskopski znak:

JARAC

Želiš da stvari budu čiste i jednostavne, a kad se nalaziš u okruženju koje odražava čistoću i jednostavnost - to je upravo ono što ti treba da živneš. 

Odabir sivih nijansi pruža izvrsnu neutralnu pozadinu kojoj možeš dodati detalje u bilo kojoj boji koju želiš. Ove nijanse omogućuju ti da stvari koje uneseš u dom budu u centru pažnje, a ne samo zidovi. Osim toga, osoba poput tebe zna da su neutralne boje uvijek klasik! 

 • Sive nijanse

VODENJAK

Ti si sve samo ne uobičajena, pa nije šok što će boja koju odabereš za zidove odraziti tvoju osobnost. Privučena si nijansama koje te nadahnjuju tako da ti odabir boje poput tirkizne daje omogućuje onaj jarko obojeni svijet koji potiče tvoju kreativnost i daje zabavnu energiju u sobi. Također ti omogućuje da se osjećaš ugodno i živo u svom elementu.

 • Tirkizna boja

RIBE

Kao klasični vodeni znak, najviše se osjećaš kao kod kuće kada kada si okružena bojama koje te podsjećaju na ocean. Osim toga, svijetloplave nijanse odražavaju osjećaj zaigranosti, a odabereš li ovakvu nijansu za neku od svojih soba - imat ćeš umirujuće okruženje koje će se činiti otvorenije i opuštenije, upravo ono čemu težiš. 

 • Oceansko plava

OVAN

Kad je riječ o uzbuđenju i smjelosti, već znaš da pripadaš ovoj skupini. Dosljedno te privlače snažne boje, poput crvene ili narančaste, što ne čudi zbog povezanosti sa snagom i energijom.

Stavljanje narančasto-crvene nijanse na zidove može ti se činiti snažnim izborom, ali odabirom nijanse poput kaki narančaste zaista ćeš se osjećati u svom elementu. Plus, ova nijansa neće druge zastrašitii ili otjerati jer nije toliko intenzivno jaka, a opet je efektna. 

 • Kaki narančasta

BIK

Čak i kad se sve čini kaotično i izvan tvoje kontrole, zemljani tonovi te umiruju i daju ti osjećaj mirnoće i prizemljenosti, sve što i sama voliš. Odabirom umirujuće zelene boje dat će ti dodatnu energiju i osjećaj povezanosti sa Zemljom i svu inspiraciju koja dolazi s njom. 

 • Umirujuće zelene nijanse

BLIZANCI

Ne voliš kada se postavljaju ograničenja u tvojoj kreativnosti, a uživaš u mogućnostima koje su pune potencijala i prilikama da zaista pustiš svoju osobnost da zasja. 

Naginješ se svjetlijim bojama koje predstavljaju mogućnost i toplinu, a odabirom intenzivne žute nijanse definitivno će se svidjeti svjetlijoj strani tvojoj osobnosti. Također će ti biti kreativan izazov dizajniranja cijele prostorije oko ove privlačne nijanse.

 • Limun žuta

RAK

Kod tebe je dom upravo tamo gdje ti je srce, pa je izuzetno važno da vaš prostor odražava točno tko si. Odabir boja poput jorgovana ili lavande daje umirujuću, opuštajuću vibraciju, što je izuzetno korisno zbog toga koliko te često opterećuju tvoje emocije. Potrebno ti je mjesto koje ti omogućava da se osjećaš uravnoteženo i opušteno. Ova posebna nijansa može doprinijeti utjehi i miru koji ti trebaju za sljedeći dan.

 • Boja jorgovana

LAV

Oduvijek si bila ona koja je u centru pažnje u društvu stoga nije čudno da želiš i da odabir boje za zid plijeni nečiju pažnju kada uđe u nju. 

Imaš štih za dramatičnost i sklona si intenzivnijim bojama, a upravo je boja cimeta takva - topla, a istovremeno hrabra. 

 • Boja cimeta

DJEVICA

Ništa ne govori praktično poput tebe. Nisi protiv toga da ideš sa svjetlijim ili smjelijim nijansama, ali naginješ se tonovima koji mogu funkcionirati sa bilo čim. To se lijepo uklapa u onaj osjećaj smirenosti i kontrole za kojom žudiš. 

Tamna nijansa plave lijepo se kombinira s više neutralnih boja, tako da zaista može povezati sobu. Manje ćeš se stresirati i moći ćeš stvarno imati kontrolu nad prostor koliko god smatraš prikladnim.

 • Duboke nijanse plave

Vaga

Ne samo da se želiš osjećati kao kod kuće, nego želiš da se i drugi koji u tvoj dom zakorače osjećaju isto. Koliko često uživaš u zabavljanju gostiju, želiš nešto što evocira udobnost, a istovremeno daje elegantnu vibru. 

Odabir nježnih ružičastih nijansi, nešto mekano, sanjivo i primamljivo, stvarno će odražavati upravo ono što tražiš. Svjetlija nijansa može donijeti osjećaj ravnoteže i sklada u sobu, što je upravo vrsta okruženja u kojem cvjetaš.

 • Blage ružičaste nijanse

ŠKORPION

Svatko tko te poznaje svjestan je tvoje strasti i intenzivnosti, a želiš da i tvoj prostor odražava te osobine. Privlače te sve hrabre i dramatične stvari, tako da odabir boje senfa za tebe nije izazovan ili čudan. 

Znaš da trebaš prostor koji ti omogućuje da se povučeš od ostatka svijeta i omogućuje ti da razmisliš, a tamniji tonovi daju ti tihu, ali intenzivnu atmosferu u kojoj toliko dobro uspijevaš.

 • Boja senfa

STRIJELAC

Koliko god voljela biti vani u svijetu, možda ti se ne čini toliko važno koje boje krase zidove tvog doma. Ipak, istina je da će ti uvijek trebati neko mjesto na koje ćeš se vratiti mirnom i opuštajućem prostoru kako bi ponovno napunila baterije. Odabir sivo plavih nijansi podsjetnik je na to koliko je tvoj svijet otvoren, čak i u trenucima kada moraš odmoriti i opustiti se. 

 • Sivo plave nijanse
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.