Preuredi dom ovim maštovitim 'uradi sama' projektima koje smo pronašle na TikToku

Nauči kako obične daske pretvoriti u unikatne police, staklenim vazama dati novo ruho pomoću boje i sode bikarbone i još mnogo toga

Preuredi dom ovim maštovitim 'uradi sama' projektima koje smo pronašle na TikToku

Niti jedna aplikacija nije stvorila toliko trendova i izazova kao što je to napravio TikTok. Čak ni Instagram nema toliku količinu kreativaca koji diktiraju trendove u svakoj sferi života. 

Image

Tajna bujnih trepavica i besprijekornog pudera: Super beauty trikovi koje smo pronašle na TikToku


Saznale smo sve trendi načine kako ispijati kavu, kako se šminkati i naučile plesne pokrete uz neke od najvećih hitova današnjice, a sada je vrijeme da mudrosti s TikToka upotrijebimo i za uređenje doma


Iako su neki savjeti na koje smo naišli poprilično bizarni, pronašle smo nekoliko 'uradi sama' projekata koji su nas jednostavno oduševili. Polica za knjige za koju su ti potrebne samo dvije daske i boja, jedinstveni mural na zidu, umjetnine kakve možeš pronaći u galerijama diljem svijeta i jednostavni trik kako bilo koju vazu pretvoriti u vazu koja izgleda kao da je napravljena od terakote samo su neki od njih. 

Ukrasni terarij u staklenki od svijeće

Sve što ti je potrebno za ovaj projekt je staklenka od svijeće, malo kamenčića, zemlje, mahovina i kristalići ili ukrasno kamenje. Očisti staklenku od voska, stavi sloj kamenčića na dno i dodaj zemlju preko njih. Na zemlju stavi mahovinu i ukrasi po želji. S vremena na vrijeme otvori terarij kako bi ga prozračila i pošpricaj s malo filtrirane vode. 

@rinsette

Making a moss terrarium by recycling an old candle! ##mossgarden##mossterrarium##fairycore##cottagecore##goblincore##moss

? Island Song (Come Along with Me) [feat. Ashley Eriksson] - Adventure Time

Jedinstvene police

Ako želiš nove police, a nemaš baš velik budžet, ovo je projekt za tebe. Okvir police jednostavno nacrtaj na zidu u boji po želji, dodaj dvije ili više dasaka i ukrasi detaljima. 

@brookestyless

Wall feature for the studio was finished today ???? House Tour on Youtube tonight ? ##Fyp##renovation##featurewall

? Locket - Crumb

Reciklirane posude za biljke

Iskoristi plastični otpad od kozmetike kako bi napravila preslatke i jedinstvene posude za biljke. Najbolje od svega je što ih možeš obojati po želji tako da se savršeno uklope u interijer. 

@brookestyless

When you ask : what will you do after the Reno’s? ????‍+? well.. this ???? I shall be crowned DIY queen ?? ##fyp##diy##recycle

? Send Me on My Way - Guy Meets Girl

Geometrijski zid

Transformiraj jedan zid u prostoriji ovim jednostavnim, ali pomalo dugotrajnim trikom. Nemoj da te količina posla obeshrabri jer će se rezultat svakako isplatiti. Sve što ti je potrebno je ljepljiva traka, nekoliko različitih boja i strpljenje. 

@shannaneaves

##fyp

? You - Petit Biscuit

Umjetnine vrijedne divljenja

Tko kaže da umjetnine na zidu moraju biti skupe? Sve što trebaš napraviti da bi ju stvorila sama je kupiti platno i akrilne boje, pomiješati ih u jednoj čaši i preliti preko platna. Kako pomičeš platno tako se pred tvojim očima umjetnina transformira. 

@cammdden

doing some fun, satisfying art diy! ##foryou

? Beef by flo milli - lil.st1nky

Terakota od boje i sode bikarbone

U garaži imaš starih staklenih vaza koje ti nisu lijepe, ali ih ne želiš baciti? Transformiraj ih pomoću mješavine boje i sode bikarbone. Ova neobična kombinacija stvorit će efekt terakote koja je vrlo popularna ove sezone. 

@genevavanderzeil

My ceramic effect paint recipe ???. Wearing lovely @spell.co ##upcycling##thriftflip##trashtoterracotta##beforeandafter##transformation

? Wait a Minute! - Willow

Stol od pločica

Ova nam se ideja posebno svidjela. Stari drveni stol možeš potpuno transformirati uz pomoć ručno obojenih pločica i malo mašte, a možeš upotrijebiti i trik sa prošle stranice. 

@genevavanderzeil

She got a glow up ?? ##upcycle##upcycling##transformation##beforeandafter##thriftflip##homedecor##coffeetable##tiling

? Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] - Elliot Van Coup