Savjeti stručnjaka

Jesen u domu: Kako održati biljke na životu tijekom hladnijih mjeseci

Kako smo službeno ušli u jesen i smanjio se broj dnevnih sati, vrijeme je da promijeniš svoju rutinu njege biljki kako bi tvoje zelene ljepotice bile sretne i zdrave tijekom ovih hladnih i mračnih mjeseci

pexels-huy-phan-3209811.jpg
Foto: Pexels

Kako se približavaju sve mračniji dani i vrijeme postaje sve hladnije, sve više i više nas razmišlja o koracima koje možemo poduzeti kako bismo zaštitili svoje fizičko i mentalno zdravlje tijekom hladnijih mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Kako spasiti biljke dok te nema kod kuće

Pet stručnih savjeta za preživljavanje biljki dok si na godišnjem odmoru

No, nismo jedini koji osjećaju utjecaj promjene godišnjih doba - i naše sobne biljke bore se s dolaskom hladnijeg i mračnijeg vremena. I baš kao i mnogima od nas, trebat će im malo dodatne pomoći da prođu kroz sljedećih nekoliko mjeseci.

Iako sobne biljke nisu toliko osjetljive na promjenu godišnjih doba kao biljke koje možeš pronaći u svom vrtu ili na dvorištu, još uvijek postoji nekoliko ključnih promjena koje bi trebala unijeti u svoju rutinu njege biljki kako bi osigurala da tvoje zelene ljepotice dobivaju sve što im je potrebno za napredovanje u ovo doba godine.

shimmer fallback

S time na umu, pronašle smo savjete stručnjaka kako pomoći sobnim biljkama i održati ih na životu tijekom jeseni i zime. Od toga da dobivaju dovoljno svjetlosti do promjene rutine zalijevanja, evo što sve trebaš uzeti u obzir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.